Hilaria Baldwin: Ποζάρει με τα εσώρουχα μία μέρα μετά τη γέννηση του γιου της

Γι’ ακόμη μία φορά δημιουργεί χαμό!

Hilaria Baldwin: Ποζάρει με τα εσώρουχα μία μέρα μετά τη γέννηση του γιου της

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Hilaria Baldwin, σύζυγος του Alec Baldwin έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Και τώρα η 35χρονη είπε να δείξει στους followers της πώς ήταν η κοιλιά της, την επόμενη ημέρα του τοκετού. Και μάλλον, το έχει κάτι σαν παράδοση, αφού και στις τρεις προηγούμενες γέννες είχε ποζάρει στο φακό της μόνο με τα εσώρουχα.


https://www.instagram.com/p/Bi98AEkBrAD/

Και το ίδιο έπραξε και τώρα, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της, όπου ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα μπροστά από τον καθρέφτη του μαιευτηρίου. Μάλιστα, όπως εξηγεί στο κείμενο που συνοδεύει την επίμαχη φωτογραφία, ο λόγος που κοινοποίησε τη φωτογραφία είναι γιατί θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες. Πώς είναι, δηλαδή, το σώμα μίας γυναίκας μετά τον τοκετό, ότι η ίδια νιώθει ευλογημένη που απέκτησε κι ένα τέταρτο μωρό και αυτό είναι που θα πρέπει να ενδιαφέρει την κάθε μανούλα. Και πως το σώμα αργά ή γρήγορα θα επανέλθει. Και μπορεί η Hilaria Baldwin να είχε κάθε καλή διάθεση και πρόθεση, όμως, υπήρξαν και πολλοί followers της, που δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση της, αλλά και τη φωτογραφία που ανέβασε.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά, που η νεαρή σύζυγος του Alec Baldwin προκαλεί χαμό στο Instagram με φωτογραφία που ανεβάζει. Στη διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της, ουκ ολίγες φορές είχε ποστάρει φωτογραφίες της με εσώρουχα ή χωρίς, και τα αρνητικά σχόλια είχαν δώσει και πάρει.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery την επίμαχη φωτογραφία, αλλά και όλες εκείνες που είχαν σχολιαστεί αρνητικά από τους followers της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Hilaria και Alec Baldwin: Στο σπίτι με το μωρό και τα άλλα παιδιά τους (pics)

Κοντεύει να γεννήσει, ακόμη γυμνάζεται και δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της (pics&vid)

Διάσημη μαμά φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και η κόρη της ζωγραφίζει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved