Δεκαπέντε έξυπνες ιδέες για να δείχνει το μικρό καθιστικό σας μεγαλύτερο (pics)

Όταν ο χώρος του καθιστικού είναι περιορισμένος, αρκούν ορισμένες έξυπνες ιδέες για να είναι εκτός από όμορφος και λειτουργικός.

Δεκαπέντε έξυπνες ιδέες για να δείχνει το μικρό καθιστικό σας μεγαλύτερο (pics)

Αν το καθιστικό σας είναι αντικειμενικά μικρό, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι του προσθέτετε συνεχώς πράγματα. Ακόμα και ένα υπερφορτωμένο τραπεζάκι με κορνίζες ή διακοσμητικά κάνουν τον χώρο να δείχνει ασφυκτικά γεμάτος!

Ανασκουμπωθείτε λοιπόν και ετοιμαστείτε για αλλαγές καθώς μπορεί να χρειαστεί να απομακρύνετε αντικείμενα ή και ακόμα και έπιπλα από το σαλόνι σας.

  • Ξεκινήστε επιχειρώντας μια αναδιάταξη στη θέση των επίπλων. Οι ανάγκες σας ενδεχομένως έχουν αλλάξει από τότε που διακοσμήσατε το σαλόνι, επομένως όλο και κάποιες αλλαγές μπορούν να γίνουν. Αν για παράδειγμα, δεν χρησιμοποιείτε συχνά κάποια τραπεζάκια ή καρέκλες, δεν χρειάζεται να παρεμένουν και να πιάνουν χώρο.
  • Επιλέξτε ένα οθωμανικό σκαμπό που έχει διπλή χρησιμότητα: διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και παράλληλα μετακινείται εύκολα.
  • Αλλάξτε το χρώμα του σαλονιού, επιλέγοντας να το βάψετε με πιο ζωηρά.
  • Οι κουρτίνες δεν πρέπει να είναι διπλές αν δεν είναι φωτεινό το καθιστικό και ούτε σκουρόχρωμες.
  • Τα φυτά κοντά στο παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα ξεκουράζουν το μάτι ενώ τα φωτιστικά δαπέδου ή τοίχου δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο.

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί αρκετές ακόμα ιδέες που θα κάνουν το μικρό καθιστικό σας να δείχνει πολύ μεγαλύτερο.

Διαβάστε επίσης

Είκοσι δύο ιδέες για μικρό καθιστικό - Πάντα υπάρχουν λύσεις

Είκοσι συνδυασμοί χρωμάτων για το καθιστικό που θα σας ενθουσιάσουν (pics)

Ιδέες διακόσμησης: 15 καθιστικά που θα σας εμπνεύσουν για το δικό σας (pics)

Είκοσι δύο ιδέες για να ανανεώσετε με απλά πράγματα το σπίτι σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved