Το όνομά σου χαραγμένο στο παιχνίδι σου LEGO®, θα το βρεις μόνο στο νέο LEGO® Store

Στο The Mall Athens!

Το όνομά σου χαραγμένο στο παιχνίδι σου LEGO®,  θα το βρεις μόνο στο νέο LEGO® Store

Το ολοκαίνουριο, μοναδικό LEGO® Store σας περιμένει στο The Mall Athens, με μία αποκλειστική προσφορά-δώρο!

Για 2 εβδομάδες από τη Δευτέρα 21 Μαΐου έως και το Σάββατο 2 Ιουνίου, με οποιαδήποτε αγορά σας, παίρνετε δώρο ένα κόκκινο τουβλάκι LEGO® και επιτόπου θα σας χαράξουν το όνομά σας!
Όσοι από εσάς κάνετε αγορές από 100€ και πάνω, θα πάρετε επιπλέον δώρο, ένα μπρελόκ τουβλάκι LEGO® στο χρώμα που προτιμάτε!!

Το ολοκαίνουριο LEGO® Store, σας περιμένει για μία φανταστική εμπειρία, όπου μέσα σε ένα διαδραστικό περιβάλλον τα παιδιά σας θα μπορούν να παίξουν με τα αγαπημένα τους τουβλάκια, και εσείς να απολαύσετε τις αγορές σας με τις μοναδικές καινοτομίες του πρώτου
LEGO® Certified Store στην Ελλάδα.

• Αποκλειστικά προϊόντα LEGO® για να τα αποκτήσετε πρώτοι, πριν κυκλοφορήσουν στην υπόλοιπη αγορά, και που υπάρχουν μόνο στα LEGO® Certified Stores.
• Εκατοντάδες πολύχρωμα τουβλάκια στο “Pick a Brick Wall”, για να διαλέξουν τα παιδιά σας, -αλλά και εσείς- όσα τους εκφράζουν, για να χτίσουν τις δικές τους μοναδικές κατασκευές.
• Eμπνευσμένες φιγούρες στο “Build a Minifigure ”, που τα παιδιά σας μπορούν να τις φτιάξουν μόνα τους με όποιο συνδυασμό προτιμάνε. Και μην ξεχνάτε, κάθε μήνα οι μικροί μας φίλοι στο Monthly Mini Builds, μπορούν να χτίσουν ένα συλλεκτικό, μοναδικό μίνι LEGO® σετ και να το πάρουν δώρο!
• Αποκλειστικά LEGO® σετ δώρα για τους πρώτους πελάτες του κάθε μήνα, με αγορές από 120€ και πάνω.
• Πρωτότυπες προτάσεις δώρων στο Gift Center για παιδιά από 1,5 έως 99 ετών!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved