kate Middleton: Εμφανίσθηκε στον πριγκιπικό γάμο με ρούχο που το έχει ξαναβάλει

«Βάλε πλύνε» φαίνεται ότι είναι κάποια συγκεκριμένα ρούχα για την Kate Middleton!

kate Middleton: Εμφανίσθηκε στον πριγκιπικό γάμο με ρούχο που το έχει ξαναβάλει

Η εμφάνιση της kate Middleton στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ήταν η πρώτη επίσημη, μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Louis, τον περασμένο Απρίλιο. Και είναι αλήθεια, ότι όλοι την περίμεναν με αγωνία και λαχτάρα. Κυρίως, για να δουν τι θα επιλέξει να φορέσει για την περίσταση. Άλλωστε, η δούκισσα του Κέιμπριτζ μάς έχει συνηθίσει (και κακομάθει) σε υπέρκομψες εμφανίσεις.

Και ήρθε η ώρα εκείνη, που η Kate Middleton κατέφθασε στην εκκλησία, μαζί με τα παρανυφάκια κι έκανε την πρώτη της εμφάνιση, επιλέγοντας μία off white δημιουργία Alexander McQueen και καπέλο Philip Treacy. Και δικαίωσε τον τίτλο της υπέρκομψης. Αν και από την πρώτη στιγμή υπήρξαν κάποιες ενστάσεις για την επιλογή του χρώματος, αφού θα μπορούσε να αποφύγει την απόχρωση του λευκού, που παραπέμπει σε νυφικό και δικαιωματικά ανήκει στην εκάστοτε νύφη.

Αλλά αμέσως, οι ενστάσεις ξεπεράστηκαν, καθώς με μία δεύτερη ματιά στην Kate Middleton πάθαινες ένα… déjà vu. «Κάπου έχω ξαναδεί αυτό το ρούχο» αναρωτήθηκαν οι καλά γνωρίζοντες και είχαν απόλυτο δίκιο. Τη συγκεκριμένη δημιουργία την είχε φορέσει ξανά στη βάφτιση της πριγκίπισσας Charlotte, αλλά και στις εκδηλώσεις για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ! Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να εμφανισθεί με ρούχα που έχει ξαναβάλει. Αλλά, θα περίμενε κανείς ότι στον γάμο του κουνιάδου της θα έραβε κάτι καινούργιο.

Αν μη τι άλλο, η Kate Middleton είναι… οικονόμα!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery τις ίδιες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Kate Middleton: Οι τρεις έξοδοι της από το μαιευτήριο είναι ολόιδιες μεταξύ τους

Kate Middleton: Γι’ ακόμη μία φορά αντιγράφει τη Diana και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού (pics)

Kate Middleton: Δείτε πώς ήταν πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα William και γίνει fashion icon (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved