Meghan Markle: Τα δάκρυα της μητέρας της στον γάμο, μας ράγισαν την καρδιά

Η Doria Ragland θυμίζει τις δικές μας μαμάδες και μετά τον πριγκιπικό γάμο, τη λατρεύουμε όλοι!

Meghan Markle: Τα δάκρυα της μητέρας της στον γάμο, μας ράγισαν την καρδιά

Η Meghan Markle από το μεσημέρι του Σαββάτου (19/5) είναι και επίσημα είναι η ενσάρκωση του ονείρου, κάθε κοριτσιού: να βρει τον… πρίγκιπά της. Μόνο, που η χωρισμένη 36χρονη Αφρο-αμερικανίδα ηθοποιός παντρεύτηκε έναν κανονικό πρίγκιπα. Και ζει το δικό της παραμύθι.

Και μπορεί μέχρι και λίγες ώρες, πριν τον γάμο, με τον πρίγκιπα Harry όλοι να ασχολούνταν με την οικογένειά της και τα σκάνδαλα, που προέκυπταν, όμως, δεν φάνηκαν ικανά να χαλάσουν την πιο ωραία στιγμή της ζωής της. Και δίπλα της είχε «βράχο» τη μητέρα της, Doria Ragland. Όπως η ίδια η Meghan Markle έχει παραδεχτεί δημοσίως, με τη μητέρα της έχουν ένα μοναδικό δέσιμο και η σχέση τους δεν περιορίζεται σε αυτήν «μαμάς και κόρης», αλλά είναι και φίλες.

meghan markle mitera 1



Άλλωστε, όταν χώρισαν οι γονείς της, η νέα δούκισσα του Σάξεξ ήταν μόλις 6 χρόνων και η μητέρα της έδωσε τον δικό της αγώνα για να την μεγαλώσει. Και το μεσημέρι του Σαββάτου είδε το μικρό της κοριτσάκι να παντρεύεται τον πρίγκιπα των ονείρων της. Και όπως κάθε μαμά, που βλέπει το παιδί της να βιώνει την απόλυτη ευτυχία, έτσι και η Doria Ragland δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Από την άφιξη της νύφης στην εκκλησία, αλλά και σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου τα δάκρυα συγκίνησης της μαμά της Meghan Markle δε σταμάτησαν να κυλούν. Από τη μία πλευρά έβλεπες τη γαλαζοαίματη οικογένεια να ακολουθεί πιστά και ανέκφραστα το Πρωτόκολλο, αποφεύγοντας να δείξει την όποια συγκίνηση και από την άλλη η Doria Ragland που δεν γνωρίζει από Πρωτόκολλα, να εκφράζει τα συναισθήματα που νιώθει κάθε ευτυχισμένος γονιός, στην χαρά του παιδιού του.

meghan markle mitera 2



Αν και η κοινή θνητή συμπεθέρα της Βασιλικής οικογένειας με την ανθρώπινη πλευρά της κατάφερε να συμπαρασύρει στο συναίσθημα τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος δείχνει να έχει μία οικειότητα και συμπάθεια προς τη μητέρα της νέας νύφης του. Πάντως, όλη η Βασιλική οικογένεια φαίνεται πως έχει υποδεχτεί με αγάπη την Doria Ragland.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery φωτογραφίες της μητέρας της από το μυστήριο

Διαβάστε επίσης

Lady Kitty Spencer: Μάθαμε τα πάντα για την ανιψιά της Diana που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στον γάμο

Γάμος πρίγκιπα Harry - Meghan Markle: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που «έκλεψαν» την παράσταση

Ιδού η συνταγή για την τούρτα του πριγκιπικού γάμου & όλες οι βασιλικές τούρτες που άφησαν εποχή

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved