Lady Kitty Spencer: Μάθαμε τα πάντα για την ανιψιά της Diana που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στον γάμο

Ποια είναι η πανέμορφη Lady Kitty Spencer, που λίγο ακόμη και θα «έκλεβε» τη δόξα από τη νύφη Meghan Markle;

Lady Kitty Spencer: Μάθαμε τα πάντα για την ανιψιά της Diana που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στον γάμο

Στον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton, το 2011 ήταν η αδελφή της νύφης, Pippa που είχε κάνει τους πάντες να ασχοληθούν μαζί της, μάλλον για τους λάθος λόγους. Κι αυτό λόγω του εφαρμοστού λευκού φορέματος που είχε επιλέξει και διέγραφε, παραπάνω από όσα επέτρεπε η περίσταση, τα οπίσθιά της, αλλά και της άνεσης που είχε με τον πρίγκιπα Harry και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και αρνητικά.

Στο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, τις εντυπώσεις «έκλεψε», για τους σωστούς λόγους, η Lady Kitty Spencer. Η πρώτη εξαδέλφη του γαμπρού και ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, κόρη του αδελφού της Earl Charles Spencer. Η 27χρονη Kitty είναι πανέμορφη και ο φακός τη λάτρεψε, χαρίζοντας μοναδικά κοντινά πλάνα στο αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

kitty 2



Ποια είναι, όμως, η Lady Kitty Spencer και τι κάνει στη ζωή της; Όπως καταλαβαίνετε, με τέτοια ομορφιά μόνο μοντέλο θα μπορούσε να είναι και μάλιστα, είναι μία από τις «μούσες» του Οίκου Dolce and Gabbana. Έχει άψογες σχέσεις με τα δύο της ξαδέλφια, και περισσότερο με τον πρίγκιπα Harry. Άλλωστε, ο τρόπος ζωής τους μπορείς να πεις ότι είναι παρόμοιος, αφού η ξαδέλφη έχει έντονη κοινωνική ζωή και μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε στην παρακάτω photo gallery καθημερινές στιγμές της πραγματικά πανέμορφης Lady Kitty Spencer

Διαβάστε επίσης

Γάμος πρίγκιπα Harry - Meghan Markle: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που «έκλεψαν» την παράσταση

Ιδού η συνταγή για την τούρτα του πριγκιπικού γάμου & όλες οι βασιλικές τούρτες που άφησαν εποχή

Ποια Meghan Markle; Ιδού τα 11 σκάνδαλα του πρίγκιπα Harry, που τάραξαν το Παλάτι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved