Γάμος πρίγκιπα Harry - Meghan Markle: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που «έκλεψαν» την παράσταση

Αέρας… Χόλιγουντ στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle.

Γάμος πρίγκιπα Harry - Meghan Markle: Οι λαμπεροί καλεσμένοι που «έκλεψαν» την παράσταση

Από τις προηγούμενες ημέρες γνωρίζαμε ότι οι καλεσμένοι στον πριγκιπικό γάμο θα είναι εκλεκτοί, με ηχηρές παρουσίες, αλλά και απουσίες. Γιατί μπορεί στην τελετή να μην προσκλήθηκαν ισχυρές πολίτικές προσωπικότητες, όπως η Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Τερέζα Μέι ή ο Barack Obama, όμως, το ανατρεπτικό ζευγάρι φρόντισε να φέρει άλλον αέρα στο γάμο του.

Και μάλιστα, Χολιγουντιανό! Έτσι, κατά την προσέλευση των καλεσμένων πριν την έναρξη του μυστηρίου, είδαμε λαμπερές προσωπικότητες της showbiz, αλλά και του αθλητισμού. Στο γάμο της χρονιάς κατέφθασε η Oprah Winfrey επιλέγοντας ένα ροζ σύνολο με ασορτί καπέλο, ο George Clooney με τη σύζυγό του Amal Alamoundin, η οποία επέλεξε ένα καναρινί σύνολο και ασορτί καπέλο. Μάλιστα, η κυρία Clooney φαινόταν αρκετά αγχωμένη κατά την προσέλευσή τους, που ήταν θεαματική και ισάξια του ονόματος του συζύγου!

kalesmenoi gamoy harry 3

Εννοείται ότι από τον γάμο δεν απουσιάζει το ζεύγος Beckham (ήταν και στον γάμο του πρίγκιπα William), με τον David να «κλέβει» την παράσταση με το χαμόγελό του, αλλά και με το πόσο προσιτός ήταν με τον κόσμο. Όσο για την Victoria Beckham; Ήταν ντυμένη στα μαύρα και κλασικά, δεν έσκασε το χειλάκι της! Αυτό συνέβη (να γελάσει δηλαδή), μόλις συναντήθηκε στο εσωτερικό της εκκλησίας με τον καλό τη φίλο και κουμπάρο (έχει βαφτίσει το γιο του ζευγαριού, Romeo) Elton John.

beckham



Ωστόσο, χωρίς αμφιβολία την παράσταση «έκλεψε» η είσοδος της Pippa Middleton, μετά του συζύγου της, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους. Κι αυτό διότι τα τελευταία δημοσιεύματα ισχυρίζονταν ότι η πάλαι ποτέ άτακτη αδελφή της Kate Middleton δεν έλαβε πρόσκληση, ελέω του «παρελθόντος» της με τον πρίγκιπα Harry. Επίσης, στο γάμο αναμένεται να καταφθάσει και η Angelina Jolie, ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η Serena Williams, κολλητή φίλη της Meghan Markle.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery την άφιξη των λαμπερών προσκεκλημένων.

Πηγή φωτογραφιών: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

Πριγκιπικός γάμος Harry-Meghan: Το τελευταίο βράδυ των μελλόνυμφων και οι λεπτομέρειες της τελετής

Ιδού η συνταγή για την τούρτα του πριγκιπικού γάμου & όλες οι βασιλικές τούρτες που άφησαν εποχή

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry βρήκε και όνομα για το μωρό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved