«Μαμά να σε βάψω;» Μικρά κορίτσια μακιγιάρουν τις μητέρες τους και ιδού τα αποτελέσματα (pics)

Μαμάδες φωτογραφίζονται βαμμένες από τα χεράκια των κοριτσιών τους προκειμένου να περάσουν ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

«Μαμά να σε βάψω;» Μικρά κορίτσια μακιγιάρουν τις μητέρες τους και ιδού τα αποτελέσματα (pics)

Η ιδέα της φωτογράφησης ανήκει στην φωτογράφο Elly Heise. Σκέφτηκε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να μακιγιάρουν μικρά κορίτσια τις μαμάδες τους, χωρίς κάποιους περιορισμούς. Απεναντίας τους έδωσε απόλυτη ελευθερία να κάνουν αυτό που είχαν στο μυαλό τους.

«Ένα πράγμα που παρατήρησα βλέποντας τα μικρά κορίτσια να βάφουν τις μητέρες τους, ήταν ότι ήταν ευτυχισμένα με το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό με έκανε να αμφισβητήσω τον πραγματικό ορισμό της ομορφιάς και να διαπιστώσω πόσο υποκειμενικό πράγμα είναι», σχολίασε η Elly Heise.

Γι’ αυτό και το φωτογραφικό της Project #Daughterdoesmymakeup απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που αισθάνεται καταπιεσμένος από συγκεκριμένα πρότυπα και νόρμες, και που προσπαθεί να μιμηθεί ή να υιοθετήσει τα εξιδανικευμένα πρότυπα ομορφιάς.

«Ελπίζω η δουλειά μου να θέσει έστω έναν προβληματισμό για το τι είναι ομορφιά και τι όχι. Να δώσει το ερέθισμα σε όσους το έχουν ανάγκη να επανεξετάσουν μέσα τους τον ορισμό της ομορφιάς», πρόσθεσε η Elly Heise.

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες με τις μακιγιαρισμένες μαμάδες, πέρα και έξω, από τους συμβατικούς κανόνες ενός επαγγελματικού μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης

Μαμά με τις κόρες της αναπαριστούν γνωστές ταινίες και το διαδίκτυο τις λάτρεψε

Φωτογράφος κάθε Παρασκευή κάνει ό,τι αρέσει στην κόρη της και απαθανατίζει τις στιγμές (pics)

Υπέροχες ιδέες τατουάζ για μαμάδες και κόρες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved