Γνωστή παρουσιάστρια κρύβει την κοιλιά της ενώ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η 39 χρονη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Γνωστή παρουσιάστρια κρύβει την κοιλιά της ενώ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Το νέο της εγκυμοσύνης της έκανε γνωστό όχι η παρουσιάστρια αλλά ο σύζυγός της ανεβάζοντας σχετικό post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Έχουμε ένα φανταστικό νέο που θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Η οικογένεια μεγαλώνει. Η καταπληκτική συζυγός μου @christinelampard είναι έγκυος και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι», έγραψε ο ποδοσφαιριστής Frank Lampard, ανακοινώνοντας τα νέα της εγκυμοσύνης της συζύγου του Christine Lampard.


https://www.instagram.com/p/Bi2EesgBbDh/

O ίδιος έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, την Luna, 12 ετών και την Isla 10 ετών. Οι κόρες του έχουν μια πολύ καλή σχέση με την Christine και από την στιγμή που έμαθαν για την εγκυμοσύνη της, ανυπομονούν για τον ερχομό του μωρού. Το φύλο δεν είναι ακόμα γνωστό αλλά οι μικρές ήδη έχουν ξεκινήσει να αναζητούν ονόματα.

Η Christine Lampard πάντως στην πρόσφατη βόλτα με τον σύζυγό της έκρυβε , όπως σχολίασαν τα ξένα μέσα, επιμελώς την κοιλιά της με την τσάντα και το χέρι της. Από αμηχανία ή απο φόβο για το κακό το μάτι; (λέμε τώρα).

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε πει ότι δεν ήθελε να κάνει εξωσωματική περιμένοντας να δει αν θα μπορούσε να μείνει έγκυος φυσιολογικά. Τελικά τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης

Ποια Meghan Markle; Ιδού τα 11 σκάνδαλα του πρίγκιπα Harry, που τάραξαν το Παλάτι

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω ευτυχώς και τη μαμά µου, η οποία µε βοηθάει πολύ»

Σία Κοσιώνη: «Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved