Νέα σειρά Mustela Limited Edition!

Η καθημερινή φροντίδα του παιδιού και η προστασία του περιβάλλοντος πάνε μαζί!

Νέα σειρά Mustela Limited Edition!

Είναι ωραίο να φροντίζουμε το περιβάλλον που μεγαλώνουν αυτοί που αγαπάμε!

Γι’ αυτό, η Mustela®, πρωτοπόρος εδώ και 60 χρόνια στην περιποίηση του δέρματος για μωρά, παιδιά, καθώς και για νέες και μέλλουσες μαμάδες, παρουσιάζει 3 συλλεκτικές συσκευασίες της νέας σειράς Mustela Limited Edition, που μεταμορφώνουν την καθημερινή φροντίδα του παιδιού σε στιγμές παιχνιδιού & εκπαίδευσης!

Τα 3 βασικά προϊόντα Mustela μεταμορφώνονται σε 3 αξιολάτρευτα ζωάκια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε στα παιδιά σας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, μέσα από συγκεκριμένες θεματικές ενότητες:

Τον Άκη το Προβατάκι στη συσκευασία της Κρέμας Ενυδάτωσης Σώματος Mustela Hydra Bébé, που μαθαίνει στα παιδιά πώς να ανακυκλώνουν σωστά.

hydrabebe

Τη Ναταλίτσα τη Φαλαινίτσα στη συσκευασία του Απαλού Σαμπουάν Mustela Gentle Shampoo, που τα εκπαιδεύει για την προστασία της βιοποικιλότητας.

sampouan

Τον Ντίνο τον Ελεφαντίνο στη συσκευασία του Απαλού Αφροντούς για Σώμα & Μαλλιά Mustela Gentle Cleansing Gel, που τους μαθαίνει πώς να προστατεύουν τους φυσικούς πόρους του πλανήτη.

afrontoyz

Μάθετε περισσότερα για το πώς αυτά τα 3 ζωάκια μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπαιδεύσετε τα παιδιά σας για την προστασία του περιβάλλοντος εδώ: http://bit.ly/Σειρά_Mustela_Limited_Edition

Οι συλλεκτικές συσκευασίες της σειράς Mustela® Limited Edition διατίθενται σε ειδικά Πακέτα Προσφοράς στα φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, με δώρο το Musti αρκουδάκι!

paketa

Το παιχνίδι και η εκπαίδευση όμως δεν σταματούν εδώ! Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ το Βιβλίο Δραστηριοτήτων από τα σημεία πώλησης για ατελείωτο παιχνίδι για τα παιδιά, με ζωγραφική, χειροτεχνίες και άλλες δημιουργίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved