Ποια Meghan Markle; Ιδού τα 11 σκάνδαλα του πρίγκιπα Harry, που τάραξαν το Παλάτι

Λίγο πριν το γάμο της χρονιάς και τα σκάνδαλα αναφορικά με την οικογένεια της Meghan Markle δίνουν και παίρνουν.

Ποια Meghan Markle; Ιδού τα 11 σκάνδαλα του πρίγκιπα Harry, που τάραξαν το Παλάτι

Αν η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Harry ήταν μία φορά συμπαθής στον βρετανικό λαό, τα σκάνδαλα που αφορούν την οικογένειά της και έχουν γίνει πρωτοσέλιδο τις τελευταίες ημέρες, την έχουν κάνει ακόμη πιο αγαπητή στον κόσμο. Και όχι άδικα. Είναι μία νεαρή κοπέλα, από προβληματική οικογένεια, που όμως, ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρο κάθε κοριτσιού, να παντρευτεί – στην κυριολεξία – τον πρίγκιπα της.

Αλλά η οικογένεια της δεν την αφήνει να «αγιάσει» και πριν το γάμο, μία ξεσπά θέμα με τον πατέρα της και τα στημένα παπαράτσΙ. Την άλλη ο αδελφός της κάνει περίεργες δηλώσεις και την παράλλη, η αδελφή της, επίσης κάνει δηλώσεις γεμάτες κακία, ενώ ως κερασάκι ήρθε το πρόσφατο τροχαίο που είχε. Και όλα αυτά, καταλαβαίνουμε, ότι αποτελούν βούτυρο στο ψωμί των tabloids, που ζουν για τέτοιες στιγμές.

Ωστόσο, η Meghan Markle δεν θα πρέπει να νιώθει άσχημα, ότι άθελα της δημιουργεί προβλήματα στο Παλάτι. Το έχουν κάνει και άλλοι πριν από εκείνη και μάλιστα, ο ίδιος ο μέλλων σύζυγός της, ο οποίος έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε μικρά ή μεγάλα σκάνδαλα, φέρνοντας το Παλάτι στο προσκήνιο για λάθους λόγους. Και σε δύσκολη θέση. Άλλωστε, κανείς δεν έχει ξεχάσει την έξαλλη ζωή του πρίγκιπα, στα νεανικά του χρόνια!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery τα σκάνδαλα του πρίγκιπα Harry, που μπροστά τους, αυτά της Meghan Markle είναι του… νηπιαγωγείου!

Διαβάστε επίσης

Μεγαλεία για τη μαμά της Meghan Markle. Δες την λίγες ώρες πριν το γάμο της χρονιάς

Kate Middleton: Θα παραβρεθεί στον γάμο του πρίγκιπα Harry; Ιδού η απάντηση

Η εξέλιξη του στυλ της Meghan Markle τα τελευταία χρόνια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved