Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της αποκαλύπτει ότι παλεύει με την επιλόχειο κατάθλιψη (pics)

Το γνωστό μοντέλο έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της αποκαλύπτει ότι παλεύει με την επιλόχειο κατάθλιψη (pics)

«Στο άκουσμα άλλων γυναικών με παρόμοιες ιστορίες γέμιζα ελπίδα και δύναμη για να μην εγκαταλείψω. Αυτές ήταν που με εφοδίασαν με κουράγιο και επιμονή να ξυπνάω κάθε μέρα και να σκέφτομαι ότι θα το ξεπεράσω» είπε στο προσωπικό βίντεο που δημοσίευσε περιγράφοντας πως βίωσε την επιλόχειο κατάθλιψη.

Ο λόγος για το πανέμορφο μοντέλο Kayla Rae Reid, την σύζυγο του κολυμβητή Ryan Lochte που για ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιού της πάλευε με τα κλάματα, την ατονία και την κακή διάθεση. Η Kayla που αναγνώρισε τα συμπτώματα τρείς μήνες μετά τη γέννα είπε πως αρχικά υποπτεύθηκε τι της συμβαίνει όταν είδε τις αλλαγές στην ενέργειά της. «Ήμουν μονίμως κουρασμένη. Θυμάμαι ότι ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια και κάθε πρωί ανυπομονούσα να έρθει το βράδυ».

kaylaraereid 31897693 241668599912308 8466194514028003328 n

Χαρακτηριστικό της αποκάλυψής της είναι ένα στιγμιότυπο που βίωσε πηγαίνοντας για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, όταν ένιωσε ότι όλοι γύρω της ζούσαν την ζωή τους ενώ η δική της είχε μπει σε παύση.

«Μέσα μου ένιωθα νεκρή και ήταν τόσο άδικο γιατί μόλις είχα φέρει στον κόσμο μια ζωή που ήξερα ότι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμένα. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι. Έκλαιγα συνέχεια και είχα την αίσθηση ότι δε μπορώ να φέρω τίποτα εις πέρας».

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το όμορφο μοντέλο ισχυρίζεται ότι δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την επιλόχειο κατάθλιψη. «Ακόμα περνάνε μέρες που δεν είναι εξίσου καλές αλλά πλέον βρίσκω νόημα στη ζωή μου. Τότε, δεν έβρισκα».

kaylaraereid 30894201 1680868015332610 5692034880813137920 n

«Μετά από πιέσεις του περίγυρού μου στράφηκαν στην ιατρική συμβουλή. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θέλει να παίρνει φάρμακα και αυτός ήταν ο λόγος που δίσταζα να ζητήσω βοήθεια από κάποιον ειδικό. Κι όμως, ο γιατρός μου χορήγησε αντικαταθλιπτικά χάπια που μου έφεραν πίσω τα κίνητρα για ζωή».

Βέβαια, η όμορφη μαμά ισχυρίζεται ότι δεν θα είχε καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο χωρίς την γυμναστική και κυρίως χωρίς την υποστήριξη άλλων γυναικών που βίωναν παρόμοιες καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Gwyneth Paltrow: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση για τη «μάχη» της με την επιλόχεια κατάθλιψη

Κάντε το τεστ και ελέγξτε αν πάσχετε από επιλόχειο κατάθλιψη

Επιλόχεια κατάθλιψη: Η σκοτεινή πλευρά της μητρότητας μέσα από φωτογραφίες

Μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη βρήκε τον πιο τρυφερό τρόπο για να δεθεί με την κόρη της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved