Η δύναμη της φιλίας: Έφερε στον κόσμο τα παιδιά της φίλης της

«..της το είπα. Θα έκανα τα πάντα για εκείνη»

Η δύναμη της φιλίας: Έφερε στον κόσμο τα παιδιά της φίλης της

«Οι μητέρες μας ήταν κολλητές φίλες και η μαμά της με βάφτισε. Μεγαλώσαμε σαν οικογένεια» δήλωσε η Erica και συμπλήρωσε «Η Katelin είναι κάτι παραπάνω από μια απλή φίλη, είναι αδερφή μου. Έχουμε περάσει μαζί όλη μας τη ζωή».

Πράγματι, οι δύο φίλες έχουν ζήσει μαζί τις πιο σημαντικές τους στιγμές. Στην αποφοίτησή τους ήταν μαζί, στο γάμο τους επίσης. Το μόνο πράγμα που δεν κατάφεραν να κάνουν μαζί ήταν τις γέννες τους. Η Erica Huston-Elem βίωσε την πρώτη εμπειρία της μητρότητας πριν από επτά χρόνια και πριν προλάβει να κλείσει τρία χρόνια ως μαμά, έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί.

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά για την Katelin Buchanan που βρήκε το μονοπάτι της μητρότητας δύσβατο. Έχοντας βιώσει πολλές αποβολές και αποτυχημένες εξωσωματικές προσπάθειες η Katelin πίστεψε ότι το όνειρό της δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Πίστεψε.

«Με το πέρασμα των χρόνων έβλεπα την φίλη μου να υποφέρει και εμένα άπραγη, να μην μπορώ να την βοηθήσω. Ήταν ένα απαίσιο συναίσθημα» υποστηρίζει η Erica «μέχρι την ημέρα που έμαθα ότι μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Και της το είπα. Θα έκανα τα πάντα για εκείνη». Ήταν 2015.

Το 2017 βρήκε την Erica να κυοφορεί τα δίδυμα παιδιά της καλύτερής της φίλης. «Μιλούσαμε καθημερινά για οτιδήποτε αφορούσε την εγκυμοσύνη. Αυτό μας έφερε πολύ κοντά – ακόμα πιο κοντά απ’ όσο ήμασταν». Στις 20 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς, οι δύο φίλες υποδέχτηκαν τα δίδυμα Poppy και Oliver.

3b1cb3cec8061846c602ed58c45dcf91

«Όταν είδα την Katelin να κρατάει τα παιδιά της μαζί με τον άντρα της βίωσα ένα από τα πιο δυνατά συναισθήματα στη ζωή μου. Ένιωσα ότι έφερα εις πέρας την αποστολή μου. Θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη.. και είναι».

Διαβάστε επίσης:

Παρένθετη μητρότητα : Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις

Η ανιψιά της κυοφορούσε το παιδί της. Τώρα παρακολουθεί τη γέννησή του και ξεσπά σε κλάματα

Διάσημοι που απέκτησαν παιδί με παρένθετη μητέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved