Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς την Ημέρα της Μητέρας! Δείτε την ανακοίνωση

Αυτή και αν είναι μια Ημέρα της μητέρας που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς την Ημέρα της Μητέρας! Δείτε την ανακοίνωση

Την Κυριακή 13 Μαΐου ο γνωστός ηθοποιός απέκτησε το πρώτο παιδί μαζί με την σύζυγό του, ένα αγόρι που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

«Σε αυτό το όμορφο βραδάκι στην Γιορτή της Μητέρας... γίναμε γονείς! Καλωσόρισες μικρέ Aiden στην οικογένειά μας και στον κόσμο! Arielle είσαι η πιο απίστευτη μητέρα και σας αγαπώ και τους δύο πολύ!», σχολίασε κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει τη σύζυγό του πρωταγωνιστή του Grey's Anatomy να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγγελούδι της!

Ο Kevin McKidd κράτησε την εγκυμοσύνη της συζύγου του κρυφή για αρκετούς μήνες και το ανακοίνωσε στον 7ο μήνα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι παντρεύτηκαν κρυφά.

«H Arielle και εγώ είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον είμαστε παντρεμένοι και πώς θα αποκτήσουμε ένα μωρό, που σύντομα θα μεγαλώσει την οικογένειά μας!», είχε σχολιάσει σε ένα ποστ του στο site που διατηρεί συνεχίζοντας: «Τα παιδιά μου είναι επίσης ευτυχισμένα και περιμένουν πώς και πώς να γνωρίσουν τον μικρό τους αδερφό».

Για τον ηθοποιό το μωρό δεν είναι το πρώτο του παιδί. Έχει επίσης μια κόρη, την 15χρονη Iona και έναν γιο τον 17χρονο Joseph, από τον προηγούμενο γάμο του με την Jane Parker (οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1999 και χώρισαν τον Οκτώβριο του 2015).

Δείτε τις φωτογραφίες τόσο του μωρού όσο και του κρυφού τους γάμου, στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης

Οι διάσημοι γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας: Οι συγκινητικές φωτογραφίες που δημοσίευσαν

Leo Messi: Έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του νεογέννητου γιου του κι «έριξε» το Instagram (pics)

Khloe Kardashian: Οι πιο γλυκές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της, στα social media (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved