H κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εξομολογείται: «Δεν σκέφτομαι τον γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας»

Μπορεί εδώ και τέσσερα χρόνια να ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της αλλά δεν είναι καθόλου στα πλάνα της ο γάμος και η οικογένεια.

H κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εξομολογείται: «Δεν σκέφτομαι τον γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας»

Ο λόγος για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα

«Ζω για το θέατρο, αλλά το θέατρο επηρεάζει 24 ώρες το 24ωρο και την προσωπική σου ζωή. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια παράσταση, αυτό που σε απασχολεί συνεχώς είναι ο ρόλος», λέει η ταλαντούχα ηθοποιός, που εδώ και πέντε χρόνια είναι ζευγάρι με τον αθλητή του βόλεϊ Πάνο Αδαμόπουλο. Πρόκειται για μια σχέση που η Δανάη έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα.

«Έχω έναν σύντροφο, αλλά αν θέλω να συνεχίσω να έχω αυτό τον σύντροφο στη ζωή μου, δεν θα πρέπει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή… Κι αυτό δεν είναι μόνο από προσωπική μου επιλογή, αλλά και από επιλογή του ίδιου. Είναι personal trainer και μπορώ να πω ότι είναι ο καλύτερος, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης! Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και περνάμε καλά!». Κι αφού ήδη συγκατοικούν, μήπως μια επισημοποίηση βρίσκεται προ των πυλών; «Δεν σκέφτομαι τον γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας. Αυτό που θέλω να κάνω αυτό το διάστημα είναι θέατρο», απαντά η ίδια στη Real.

Διαβάστε επίσης:
Κατατρόμαξε η Βίκυ Σταυροπούλου - Η νέα φάρσα που της έκανε η κόρη της

Βίκυ Σταυροπούλου: «Η κόρη μου είναι ανόητη! Με κάνει ρεζίλι και ξεφτιλίζομαι…»

Δε θα πιστεύετε τι έκανε η Σταυροπούλου και το πήρε χαμπάρι η Ελένη- Την έδωσε on air: «Ντροπή σου»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved