Η τρυφερή φωτογράφηση τριών κοριτσιών έγινε viral

Έχουν λόγο που χαμογελούν!

Η τρυφερή φωτογράφηση τριών κοριτσιών έγινε viral

Το 2014 η Rheann Franklin, η Ainsley Peters και η Rylie Hughey, συναντήθηκαν για πρώτη φορά αλλά ήδη είχαν κάτι κοινό. Κάθε κορίτσι έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και το ένα αμέσως βρήκε υποστήριξη στο άλλο, καθώς γνώριζαν ότι δεν ήταν μόνα. Οι νέες φίλες, πόζαραν για μια υπέροχη και δυνατή φωτογράφηση και αμέσως οι φωτογραφίες τους έγιναν viral, τόσο γιατί ήταν συγκινητικές όσο και γιατί έδιναν ελπίδα και δύναμη και σε άλλα παιδιά που παλεύουν καθημερινά με την επάρατη νόσο.

Έκτοτε, τα κορίτσια που τώρα πια είναι 10, 8 και 7 ετών αντίστοιχα, δεν έχουν καρκίνο και όπως αναφέρει και το Popsugar.com που δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους είναι «cancer free». Η σχέση τους, μετά από τόσα χρόνια παραμένει αναλλοίωτη. Οι τρεις τους, τέσσερα χρόνια μετά, συναντήθηκαν ξανά και φωτογραφήθηκαν για να δώσουν το δικό τους μήνυμα για τον παιδικό καρκίνο.

«Προσπαθούμε κάθε χρόνο να κάνουμε και κάτι διαφορετικό», αναφέρει η Lora η φωτογράφος από την Oklahoma στην Today. «Τα κορίτσια έχουν έναν υπέροχο και απίστευτο δεσμό που πραγματικά εντυπωσιάζεσαι και μόνο που τις βλέπεις. Κάθε φορά βγάζουμε και μια φωτογραφία που είναι καλύτερη από την προηγούμενη... Βλέπεις πόσο έχουν αλλάξει, πόσο έχουν μεγαλώσει και δείχνουν πιο ευτυχισμένες και πιο υγιείς κάθε χρόνο!».

Στην φωτογράφηση του περασμένου έτους, τα κορίτσια αντιπροσώπευσαν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο με χρυσό γκλίτερ και χρυσή κορδέλα. Επίσης εξήγησαν ότι ενώ ο καρκίνος μοιάζει με δράκο μέσα στο κορμί τους, η χημειοθεραπεία είναι ο πρίγκιπας. Το πιο σημαντικό όλων όμως, το είπε η μικρή Rylie σε δήλωσή της, ότι δηλαδή «Ο καρκίνος τα έβαλε με λάθος πριγκίπισσες!».

Στη φετινή φωτογράφηση, έχουν στην παρέα τους ακόμη έναν μικρό μαχητή. Τον τριών ετών Connor Loyd. «Ο Connor αρχίζει τις θεραπείες του που θα ολοκληρωθούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Όπως και τα κορίτσια αυτά έτσι και εκείνος είναι ένα μικρός μαχητής!», ανέφερε η φωτογράφος!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που έβγαζαν όλα αυτά τα χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved