Τριάντα υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων

Τι μπορείτε να ετοιμάσετε για τον μπουφέ, πώς να στολίσετε το χώρο.

Τριάντα υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων

Η οργάνωση του παιδικού πάρτι απαιτεί χρόνο ειδικά αν γίνει στο σπίτι. Η διαμόρφωση του χώρου, ο αριθμός των καλεσμένων – παιδιών και γονιών – ο μπουφές, ο στολισμός και τα αναμνηστικά δώρα, είναι από τα βασικά πράγματα ενός πάρτι που πρέπει να μεριμνήσετε.

Αν ο χώρος είναι σχετικά μικρός θα πρέπει να τον αδειάσετε ή να περιορίσετε τον αριθμό των καλεσμένων. Πολύ σημαντικό γεγονός είναι η ηλικία των παιδιών. Διαφορετικές ανάγκες έχει ένα 3χρονο και άλλες ένα 5χρονο.

Σχετικά με τον μπουφέ, επιλέξτε φαγητά που δεν έχουν κρέμες, σάλτσες, καρυκεύματα ή πολύ μικρά κομματάκια. Οσο πιο απλά είναι τα φαγητά τόσο καλύτερα για εσάς και για τα παιδιά.

Αν δεν μπορείτε να έχετε έναν άνθρωπο για να τα απασχολήσει, φροντίστε εσείς να διοργανώσετε κάποια απλά αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, έτσι ώστε και να μην βαρεθούν από νωρίς και να διασκεδάσουν όλα μαζί.

Οσον αφορά τώρα τον στολισμό, οι ιδέες είναι πραγματικά πάρα πολλές. Εξαρτάται από το θέμα του πάρτι και τη επιθυμία του παιδιού. Πάντως την εποχή αυτή πολλά παιδιά επιλέγουν ως θέμα του πάρτι τους, τους πρωταγωνιστές της ταινίας Coco, τα flamingo, και γνωστούς ήρωες κινουμένων σχεδίων.

Στη photo gallery που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε αρκετές ιδέες για πάρτι, τις οποίες βρήκαμε στο Instagram (#kidspartydecor).

Διαβάστε επίσης

Transformers: Ιδέες για να διακοσμήσετε το πάρτι του παιδιού σας

«Μικρό μου πόνυ» παιδικό πάρτι γενεθλίων: Υπέροχες ιδέες για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι

«Μαλλιά κουβάρια» ή αλλιώς πάρτι Ραπουνζέλ: Ιδέες για να οργανώσετε το πάρτι που ζητά η κόρη σας

Φτιάξτε χάρτινη γιρλάντα με λουλούδια για το παιδικό πάρτι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved