Περίμενε να μάθει το φύλο του μωρού αλλά βρέθηκε μπροστά σε μια άλλη έκπληξη

Στήλη άλατος έμεινε ο σύζυγος της Joy Stone με τη έκπληξη που του επιφύλαξε.

Περίμενε να μάθει το φύλο του μωρού αλλά βρέθηκε μπροστά σε μια άλλη έκπληξη

Στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές να διοργανώνεις ολόκληρο πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού φωτογραφίζοντας καρέ καρέ όλη την διαδικασία.

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η στιγμή της αποκάλυψης. Όμως για την Joy Stone και την φίλη της φωτογράφο Carlye Allen, αυτό δεν ήταν δύσκολο. Αλλωστε είχαν κάτι ξεχωριστό στο μυαλό τους.

«Η Joy και ο σύζυγός της Brady ήθελαν εδώ και καιρό να αποκτήσουν ένα σκυλάκι» δήλωσε η Allen στο Bored Panda. « Όμως, δεν είχαν βρει αυτό που ζητούσαν για την οικογένειά τους».

Όταν μια φίλη της φωτογράφου βρήκε κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή τέσσερα μικρά κουταβάκια, έστειλε μια φωτογραφία με ένα από αυτά στην Joy. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Joy ήθελε να δώσει στο κουτάβι ένα νέο σπίτι, αλλά αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό από το σύζυγό της. Τότε έριξα την ιδέα της φωτογράφησης για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του σκύλου και η φίλη μου ενθουσιάστηκε. Εκείνο που θυμάμαι έντονα είναι να προσπαθούμε να πείσουμε το σκυλάκι να παραμείνει ήσυχο μέσα στον μεταλλικό κουβά», ανέφερε η Allen.

H φωτογράφηση έγινε, η έκπληξη είχε επιτυχία 100% και η Allen είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. «Η φωτογράφηση δεν ήταν καθόλου δύσκολη. Στην πραγματικότητα, χρειάστηκαν μόνο 15 λεπτά. Όμως παρότι είμαι νέα φωτογράφος, αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι δεν χρειάζεται να λες πολλά, απλά να καταγράφεις με το φακό αυτές τις συναισθηματικές στιγμές».

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί πώς έγινε η αποκάλυψη του νέου μέλους της οικογένειας της Joy. Λεπτομέρειες για την αντίδραση του συζύγου δεν έγιναν γνωστές.

Διαβάστε επίσης

Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία (pics)
Φωτογραφίζει τους δίδυμους γιους του στις πιο απίστευτες πόζες που έχετε δει (pics)
Μια μέλλουσα μαμά γιορτάζει την εγκυμοσύνη της με μια παράδοξη φωτογράφιση(pics)
Μαμά φωτογράφισε τα παιδιά της ντυμένα ως ήρωες της Disney και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved