Kate Middleton: Κάπως έτσι διαχειρίζεται τα ξεσπάσματα των παιδιών της δημόσια (pics)

Αν έχετε ένα νήπιο στο σπίτι, σίγουρα ξέρετε από πρώτο χέρι πώς είναι να το πιάνει γκρίνια όταν βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους.

Kate Middleton: Κάπως έτσι διαχειρίζεται τα ξεσπάσματα των παιδιών της δημόσια (pics)

Δεν έχει σημασία αν θα είστε η Μαρία από το κάτω τετράγωνο ή η Δούκισσα του Cambridge. Τα νήπια, όποια και αν είναι η μαμά τους, θα ξεσπάσουν, θα γκρινιάξουν και θα χτυπηθούν στα πατώματα χωρίς να λογαριάζουν τους περαστικούς ή ακόμη και τους φωτογράφους που τα απαθανατίζουν.

Έτσι λοιπόν, όπως και εμείς, η Kate Middleton έχει έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπη με όλα αυτά -τα πάνω και τα κάτω- της μητρότητας και δεν διαφέρει σε τίποτε από τη δική μας ζωή. Τι και αν φοράει τις γόβες της ή ένα καλοραμμένο ταγέρ. Η Kate ξεχνά την ιδιότητα της Δούκισσας όταν τα παιδιά της κλαίνε και κάνει τα πάντα για να τα ηρεμήσει.

Τα παίρνει στην αγκαλιά της, τους μιλά τρυφερά, τους χαϊδεύει το κεφάλι και κάνει ό,τι θα έκανε και μια άλλη μαμά για να καθησυχάσει τον George και τη Charlotte.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες που δείχνουν την Δούκισσα να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους στιγμές, έτσι όπως την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε τις στην παρακάτω gallery

πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved