H Gwyneth Paltrow δημοσιεύει για πρώτη φορά γυμνή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας με μια γυμνή φωτογραφία της που έβγαλε 14 χρόνια πριν και όταν ήταν έγκυος στην κόρη της.

H Gwyneth Paltrow δημοσιεύει για πρώτη φορά γυμνή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Αρκετοί σταρ, Έλληνες και ξένοι γιόρτασαν τη φετινή γιορτή της Ημέρας δημοσιεύοντας φωτογραφίες είτε με τις μητέρες τους, είτε με τα παιδιά τους ή τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες στα social media.

Ωστόσο η Gwyneth Paltrow αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της μια φωτογραφία που ποτέ άλλοτε δεν έχει δείξει. Μια φωτογραφία που τη δείχνει έγκυο στο πρώτο της παιδί, την κόρη της Apple Martin που μάλιστα σήμερα (15/5) έχει τα γενέθλιά της.

«Δεκατέσσερα χρόνια πριν όταν η ζωή μου θα άλλαζε», σχολίασε η Gwyneth κάτω από τη φωτογραφία της και συνέχισε, «Σε όλες εμάς τις βιολογικές, τις θετές, τις ανάδοχες, τις πνευματικές μητέρες, γιαγιάδες και προγιαγιάδες, χαρούμενη ημέρα της Μητέρας!».

Η Apple είναι η κόρη που απέκτησε από τον πρώην σύζυγό της Chris Martin τον Μάιο του 2004 και δύο χρόνια απέκτησαν μαζί τον γιο τους, Moses. Αν και το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, παραμένουν δύο καλοί φίλοι και πάντα βάζουν τα παιδιά τους πάνω από όλα.

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, η ηθοποιός δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ακόμη μια φωτογραφία που μας δείχνει την κούκλα κόρη της. «Χρόνια πολλά, λατρεμένο μου κορίτσι. Κάνεις την κάθε μέρα να μοιάζει με το πρωινό των Χριστουγέννων. Είναι το πιο ζωντανό, ξεκαρδιστικό, όμορφο (μέσα και έξω) νεαρό κορίτσι. Έχεις εκπληκτική σκέψη και είσαι απίστευτη τραγουδοποιός. Σε ευχαριστώ που κάνεις παρέα μαζί μου, παρόλο που είσαι 14 ετών!».

Η ηθοποιός πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Brad Falchuk, ενώ ο πρώην σύζυγός της έχει σχέση με την Dakota Johnson.

Διαβάστε επίσης

Οι διάσημοι γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας: Οι συγκινητικές φωτογραφίες που δημοσίευσαν

Οι υπέροχες (και άγνωστες) μαμάδες των σταρ

Διάσημοι που είναι αδέλφια κι ενδεχομένως δεν το γνωρίζατε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved