Οι ωραιότερες φωτογραφίες που δείχνουν με ρεαλιστικό τρόπο το σώμα μετά τον τοκετό (pics)

Φωτογραφίες που κάνουν τις μαμάδες να λατρέψουν το σώμα τους!

Οι ωραιότερες φωτογραφίες που δείχνουν με ρεαλιστικό τρόπο το σώμα μετά τον τοκετό (pics)

Οι επαγγελματίες φωτογράφοι και μαμάδες Aimee and Jenna Hobbs έχουν απαθανατίσει υπέροχες και μοναδικές στιγμές από ντουζίνες οικογένειες. Και ενώ λάτρευαν να «κλείνουν» στο φακό τους όλη την ομορφιά που μπορεί να έχει μια οικογένεια, πρόσεξαν ότι οι περισσότερες μαμάδες αγχωνόντουσαν για το πώς θα δείχνουν μπροστά στην κάμερα.

Η Aimee είπε στο Popsugar.com όπου αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες που θα δείτε ότι οι γυναίκες ήταν αρκετά αγχωμένες και για αυτό το λόγο αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό. Έτσι έστισαν το πρότζεκτ «Η ομορφιά της Μητέρας» για να γιορτάσουν το γυναικείο σώμα μετά τον τοκετό.

«Αμέσως σκεφτήκαμε ότι πρέπει να φωτογραφίσουμε τα σώματα γυναικών μετά τον τοκετό επειδή πολλές ήταν αγχωμένες για το σώμα τους. Κάθε φορά που πηγαίναμε να φωτογραφίσουμε μια οικογένεια οι μαμάδες είχαν χαμηλή αυτοεκτίμηση και ντρέπονταν για το σώμα τους. Πολλές φορές δεν ήθελαν να φαίνονται καν στη φωτογραφία. Κάποιες πάλι μας ζητούσαν να τις κάνουμε να δείχνουν πιο λεπτές, να κάνουμε photoshop για να εξαφανίσουμε την κοιλιά τους, να κρύψουμε τα ψωμάκια τους και να κάνουμε πιο λεπτά τα χέρια τους...».

Η Aimee και η Jenna ελπίζουν οι φωτογραφίες τους να κάνουν τις γυναίκες και δη τις μαμάδες να νιώθουν πιο όμορφα και περισσότερη αυτοπεποίθηση για το σώμα τους, όπως και αν είναι.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery. Είμαστε βέβαιες πως θα τις λατρέψετε όπως και εμείς!

Διαβάστε επίσης:
Αγαπήστε τις ατέλειές σας! 15 μαμάδες αποδεικνύουν πόσο όμορφες είναι οι ατέλειες του γυναικείου σώματος! (εικόνες)

Τι αλλάζει στο σώμα μας μετά τη γέννα;

Το σώμα μετά την εγκυμοσύνη - Υπέροχες φωτογραφίες με γυναίκες που τολμούν να δείξουν τα κορμιά τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved