John Stamos: Ακόμη μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του τρέλανε το διαδίκτυο

Υπέροχος μπαμπάς!

John Stamos: Ακόμη μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του τρέλανε το διαδίκτυο

Ο 54χρονος ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν από περίπου ένα μήνα και μάλιστα όπως είχε δηλώσει και σε συνέντευξή του στο People.com πιστεύει ότι θα είναι ένας διασκεδαστικός μπαμπάς καθώς όπως είπε αστειευόμενος έχει κάνει αρκετή εξάσκηση μέσα από τους ρόλους που είχε αναλάβει κατά καιρούς όπως το Fuller House ή το Grandfathered.

Ο John Stamos είναι παντρεμένος με την Caitilin McHugh. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν μερικούς μήνες καθώς η πρόταση ήρθε τον Οκτώβριο του 2017.

Τα νέα της γέννησης του γιου του έκανε ο ίδιος γνωστά μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του μικρούλη και ανακοινώνοντας το όνομά του. «Από εδώ και στο εξής, το καλύτερο μέρος της ζωής μου θα είναι η γυναίκα και ο γιος μου. Καλώς ήρθες Billy Stamos (το όνομα του πατέρα μου)», ήταν το σχόλιο του ηθοποιού δίπλα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που τον έδειχνε να κρατά στο στήθος του τον νεογέννητο γιο του.

Πριν μερικές ώρες η σύζυγός του, με αφορμή την ημέρα της μητέρας δημοσίευσε ακόμη μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τον διάσημο ηθοποιό να κρατά στην αγκαλιά του το μικρό του αντράκι. «Τόση αγάπη για τα δυο μου αγόρια... σας ευχαριστώ που με κάνατε μαμά... Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι (που έχει γενέθλια) και που θα το γιορτάσω με εσάς τους δύο!», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία στην παρακάτω gallery μαζί με μερικές ακόμη από την υπέροχη αυτή οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:
John Stamos: Έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου του (pics)

John Stamos: Δεν φαντάζεστε πού επέλεξαν να πάνε γαμήλιο ταξίδι με τη σύζυγό του (photo)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved