Το πασίγνωστο μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία που θηλάζει

Ο άγγελος της Victoria Secret ποτέ δεν φοβήθηκε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. Όπως για παράδειγμα αυτή του θηλασμού.

Το πασίγνωστο μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό του μια φωτογραφία που θηλάζει

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η 29χρονη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της που τη δείχνει να θηλάζει το πρώτο της παιδί, από το 2017. Να σας θυμίσουμε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της.

«Η ημέρα της Μητέρας», σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση. Ο γιος της Anaca, που βλέπετε και στη φωτογραφία είναι πλέον 18 μηνών.

Αργότερα η Candice Swanepoel δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία της που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρούλη σχολιάζοντας: «Η μητρότητα δεν είναι πάντα εύκολη αλλά ειναι το πιο αποδοτικό και το πιο ισχυρό πράγμα που έχω βιώσει... τόσες διαφορετικές συγκινήσεις κάθε μέρα», έγραψε και συνέχισε, «Η αγάπη άνευ όρων που αισθάνομαι για το γιο μου, μου δίνει δύναμη που ποτέ δεν ήξερα ότι είχα. Είναι μια υπομονετική και ήπια δύναμη που έρχεται μόνο με την τεράστια ευθύνη να φέρει μια άλλη ψυχή στον κόσμο. Στέλνω την αγάπη μου σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω, είμαστε όλες υπέροχες και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν υπάρχει κάποιο κόλπο για να είσαι καλή μαμά. Απλά να αγαπάτε τα παιδιά σας!».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Candice Swanepoel: Φωτογραφίζεται γυμνή στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και προκαλεί πανικό

Προσπαθεί να καλύψει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και τα καταφέρνει!

Απολαμβάνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της όσο τίποτε άλλο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved