Γιώργος - Δώρα Τσαλίκη: Δείτε για πρώτη φορά τα πρόσωπα των παιδιών τους

Μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία των γιων τους, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Γιώργος - Δώρα Τσαλίκη: Δείτε για πρώτη φορά τα πρόσωπα των παιδιών τους

Ημέρα της Μητέρας η σημερινή (13/5) και πολλές γνωστές μαμάδες από το πρωί στέλνουν τις ευχές τους για τις μαμάδες. Αλλά και πολλές μαμάδες της showbiz στέλνουν το δικό τους συγκινητικό μήνυμα για τη μητρότητα και όπως τη βιώνουν οι ίδιες.

Ανάμεσα στις ευχές των μαμάδων, ξεχώρισαν σίγουρα εκείνες της Δώρας Τσαλίκη, η οποία συνόδευσε το μήνυμά της, με μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από το παρελθόν. Και για πρώτη φορά βλέπουμε καθαρά τα πρόσωπα των τριών αγοριών του ζευγαριού, αφού είναι γνωστό ότι προστατεύουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η σύζυγος του Γιώργου Τσαλίκη έκανε μία εξαίρεση, λόγω της σημερινής ημέρας και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, μία φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές τους, όταν οι γιοι τους ήταν μικροί.


https://www.instagram.com/p/BitpkvBnLSa/

Και τη συνόδευσε με τρυφερά λόγια. «Η απόφαση να κάνεις ή να μεγαλώσεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις να αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα....
Elizabeth Stone», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η περήφανη μαμά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα παιδιά Αν και στις περισσότερες από αυτές, φροντίζουν να μη φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους και κυρίως, των δύο μικρότερων. Πάντως και τα τρία τους αγόρια έχουν μεγαλώσει πολύ. Και πώς να μην είναι μία περήφανη μαμά;

Δείτε κάποιες από αυτές στην photo gallery, που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Τσαλίκης: Η αποκάλυψη για την πρώτη βραδιά που πέρασε με τη γυναίκα του

Γιώργος Τσαλίκης: «Με τη Δώρα κάναμε μια πολύ σοβαρή κουβέντα να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved