Αυτοί είναι οι καλύτεροι χυμοί για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Πίνετε φυσικούς χυμούς; Αν όχι, δείτε γιατί πρέπει να ξεκινήσετε;

Αυτοί είναι οι καλύτεροι χυμοί για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα

Αν διαμαρτύρεστε ότι η επιδερμίδα σας δεν είναι αρκετά λαμπερή και υγιής, υπάρχει τρόπος για της δώσετε ξανά «πνοή», λάμψη και υγεία. Και το μυστικό κρύβεται στους φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών!

Συγκεντρώσαμε για εσάς τους καλύτερους χυμούς, που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σας να λάμψει. Και είναι εύκολη στην παρασκευή τους, αφού χρειάζονται ένα απλό χτύπημα.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί.

Χυμός παντζαριού

xymoi epidermida 2

Ο φρέσκος αυτός χυμός έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ είναι μια πλούσια πηγή σιδήρου και καλίου, που βοηθά στον καθαρισμό του αίματος. Αραιώστε τον χυμό από τα παντζάρια με ένα άλλο συστατικό και πίνετε ένα ποτήρι καθημερινά, και θα δείτε αποτέλεσμα.

Χυμός καρότου

xymoi epidermida 7

Τα καρότα ωφελούν στα μάτια, αλλά είναι το ίδιο ωφέλιμα και για το δέρμα. Μάλιστα, η βιταμίνη Α, που περιέχουν καταπολεμά την ακμή, τις ρυτίδες και τον χρωματισμό του δέρματος. Προτιμήστε να πίνετε ένα ποτήρι κάθε πρωί

Χυμός πορτοκάλι

xymoi epidermida 1

Εξίσου ωφέλιμος για την επιδερμίδα είναι και ο φυσικός χυμός πορτοκάλι. Περιέχουν αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζουν το σχηματισμό ρυτίδων και την παρακέντηση του δέρματος, ελέγχοντας έτσι την πρόωρη γήρανση του δέρματος

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερους χυμούς που χαρίζουν στην επιδερμίδα λάμψη και υγεία.

Διαβάστε επίσης

Εξαφανίστε το λίπος από την κοιλιά με αυτό το ρόφημα!

Αυτά είναι τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας

Τα οχτώ λάθη ομορφιάς που καταστρέφουν την επιδερμίδα σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved