Μαμά περιμένει δεύτερο παιδί κι αυτός είναι ο τρόπος που βρήκε για να μην παραμελεί το μεγαλύτερο

Η αγωνία μίας μαμάς που περιμένει δεύτερο παιδί για το αν θα έχει αρκετό χρόνο για το μεγαλύτερο

Μαμά περιμένει δεύτερο παιδί κι αυτός είναι ο τρόπος που βρήκε για να μην παραμελεί το μεγαλύτερο

«Περιμένω δεύτερο παιδί κι αυτός είναι ο τρόπος που βρήκα για να μην παραμελώ το πρώτο μου παιδί. Το πρώτο μου παιδί είναι 4 χρόνων. Είμαι φωτογράφος και το κοριτσάκι μου, η Mia είναι ο λόγος, που ακολούθησα αυτόν το δρόμο. Από την πρώτη ημέρα, που ήρθε στον κόσμο και για τα επόμενα χρόνια, δε σταμάτησα να τη φωτογραφίζω. Να απαθανατίζω κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της.

Σήμερα, περιμένω το δεύτερο παιδί μας και μόλις το ανακαλύψαμε ότι είμαι έγκυος, η χαρά και ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει κολλήσει στο μυαλό μου η πεποίθηση ότι δεν θα έχω καθόλου χρόνο για το μεγάλο μου παιδί, μόλις γεννηθεί το μωρό. Στην ιδέα και μόνο, τρελάθηκα. Ίσως να φταίνε και οι ορμόνες.

Αποφάσισα, λοιπόν, να περάσω χρόνο μαζί της, να κάνουμε πράγματα, να μοιραστούμε στιγμές. Έτσι, δημιουργήσαμε τις δικές μας Παρασκευές. «Παρασκευή με την Mia». Αυτό ήταν το όνομα που δώσαμε στη συγκεκριμένη ημέρα, όπου κάναμε τις δικές μας δραστηριότητες. Κι εννοείται ότι τις απαθανάτισα όλες. Η κόρη μου περιμένει με αγωνία κάθε φορά, να έρχεται η Παρασκευή». -- Kiran Raibagi Kalburgie

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, φωτογραφίες της Kiran Raibagi Kalburgie με την κόρη της Mia.

Πηγή: Boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

Πρώτο vs δεύτερο παιδί: Οι διαφορές σε 16 ξεκαρδιστικά σκίτσα (pics)

Πρώτη vs δεύτερης φοράς γονιός: Οι διαφορές ανάμεσά τους

Κάπως έτσι μοιάζει πραγματικά η μητρότητα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved