Πάρτι γενεθλίων με θέμα την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών, τη Barbie

Έρχεται πάντα πρώτη στις επιλογές των κοριτσιών!

Πάρτι γενεθλίων με θέμα την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών, τη Barbie

Η Barbie δημιουργήθηκε από τη Ruth Hundler, μαμά και γυναίκα σαν όλες εμάς. Η συνιδρύτρια της Mattel, παρακινούσε την κόρη της Barbara να παίζει με χάρτινες κούκλες για ώρες. Αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη της Ruth, ώστε να πραγματοποιήσει το όραμά της και να δημιουργήσει μια κούκλα 3-D για τα κορίτσια ώστε να μπορούν κατά κάποιο τρόπο να δίνουν ζωή στα όνειρά τους. Κάπως έτσι, το 1959, η πρώτη κούκλα της Barbie, που πήρε το όνομά της από την κόρη της Ruth, Barbara, έκανε το ντεμπούτο της στο New York Toy Fair.

Έκτοτε η κούκλα αυτή, αγαπήθηκε και αγαπιέται όσο οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι από τα κορίτσια και για αυτό το λόγο έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των κοριτσιών και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, όταν τα ρωτάς τι πάρτι θέλουν.

Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε τις ωραιότερες ιδέες για πάρτι Barbie έτσι όπως τις δημοσίευσαν διάφορες μαμάδες ανά τον κόσμο στο Instagram. Εμπνευστείτε από τα δικά τους πάρτι και διοργανώστε το ωραιότερο πάρτι Barbie για τις δικές μας μικρές κουκλίτσες.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

Δείτε επίσης:

«Μικρό μου πόνυ» παιδικό πάρτι γενεθλίων: Υπέροχες ιδέες για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι

«Μαλλιά κουβάρια» ή αλλιώς πάρτι Ραπουνζέλ: Ιδέες για να οργανώσετε το πάρτι που ζητά η κόρη σας

Ψάχνετε θέμα για τα γενέθλια του παιδιού σας; Ιδού τα πιο δημοφιλή του διαδικτύου

Τριάντα ιδέες για να οργανώσετε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved