Μαμά απεικονίζει το χάος, τη σύγχυση αλλά και τη χαρά της μητρότητας σε μοναδικά σκίτσα (pics)

Η Anna Lewis ζωγραφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

Μαμά απεικονίζει το χάος, τη σύγχυση αλλά και τη χαρά της μητρότητας σε μοναδικά σκίτσα (pics)

Όταν λοιπόν έγινε μαμά, ήταν πολύ φυσικό και συνάμα φυσιολογικό για την ίδια, να περιγράψει την καθημερινότητά της με το παιδί μέσα από σκίτσα.

Είχε αποφασίσει λοιπόν ότι όσο η κόρη της θα ήταν μωρό δεν θα εργαζόταν παρά μόνο από το σπίτι. Ετσι, άρχισε να κάνει σκίτσα για να διοχετεύσει την δημιουργικότητά της αλλά και για να θυμάται μετά από χρόνια, πώς πραγματικά ήταν η ζωή της τον πρώτο καιρό με την κόρη της.

Το υλικό που προέκυψε ήταν πολύ και έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει τη σειρά Sketchy Muma, η οποία πήγε ανέλπιστα καλά τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram.

Από την περίοδο της εγκυμοσύνης μέχρι τις επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ, τα σχέδια της Anna Lewis, καλύπτουν τις πιο χαρακτηριστικές και αντιπροσωπευτικές στιγμές της μητρότητας. Όπως είπε η ίδια μιλώντας στην HuffPost, έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα από γονείς που της λένε ότι τα σχέδια της δείχνουν ακριβώς πώς αισθάνονται οι ίδιοι αλλά δεν μπορούν να το εκφράσουν με λόγια.

Η Anna έχει κυκλοφορήσει και βιβλίο με τίτλο Sketchy Muma: What it Means to be a Mother, που είναι αφιερωμένο στην κόρης της.

Πηγή: www.huffingtonpost.com

Final promo box 01

Διαβάστε επίσης

Μια σκιτσογράφος αποτύπωσε με ακρίβεια τον πόνο της υπογονιμότητας (pics)

Σκιτσογράφος μετατρέπει απλές φωτογραφίες παιδιών σε εντυπωσιακά σκίτσα (pics)

Η ζωή με δύο παιδιά μετά την απώλεια της μαμάς, μέσα από σκίτσα που θα σας ραγίσουν την καρδιά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved