Δέκα διάσημες μαμάδες κάνουν ειλικρινείς αποκαλύψεις για τις εγκυμοσύνες τους

Ποια διάσημη τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με.. γένια;

Δέκα διάσημες μαμάδες κάνουν ειλικρινείς αποκαλύψεις για τις εγκυμοσύνες τους

Ναι, η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας αλλά ας το παραδεχτούμε, δεν είναι για όλες τις εγκύους ένα εύκολο ταξίδι. Κι ενώ εμείς νομίζουμε ότι μόνο οι κοινές θνητές βιώνουν αλλαγές, ναυτίες, ζαλάδες και λαιμαργίες, ήρθε η ώρα να δούμε 12 διάσημες μαμάδες να αποκαλύπτονται. Γιατί μπορεί μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας όλα να μοιάζουν ρόδινα, αλλά τα έμβρυα δεν κάνουν διακρίσεις.

  1. Adele (μιλώντας σε συναυλία της την περίοδο που κυοφορούσε τον γιό της Angelo)

adele

«Όταν έμεινα έγκυος, είχα τέτοια αποθέματα τεστοστερόνης που έβγαλα.. μούσι. Δε σας κάνω πλάκα, το έκοψα χθες το βράδυ. Όντως είχα μούσι αλλά είμαι περήφανη γι’ αυτό. Του έβγαλα και όνομα και το φώναζα Larry.»

  1. Jennifer Lopez (περιμένοντας τα δίδυμα Emme και Max)

lopes

«Ήμουν στενοχωρημένη και βαθιά θλιμμένη. Πίστευα ότι τα μωρά δε με αγαπάνε. Θυμάμαι ότι πήρα τότε ένα βιβλίο για νέες μαμάδες που αναφερόταν στην περίοδο που βίωνα ως baby blues. Ήταν φυσιολογικό λόγω των ορμονών αλλά και πάλι ήταν άσχημο.»

  1. Victoria Becham (μητέρα των Brooklyn, Romeo, Cruz και της Harper)

beckam

«Το παράδοξο στην εγκυμοσύνη μου ήταν η μανία με τα ζώα. Ήθελα να αποκτήσω όλο και περισσότερα αλλά όταν το συζήτησα με τον David με αποθάρρυνε.»

  1. Angelina Jolie (μητέρα των Maddox, Pax, Knox και της Shiloh, της Zahara και της Vivienne)

jolie

«Λατρεύω την εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι αγαπώ πιο πολύ από ποτέ το σώμα μου και είμαι τυχερή γιατί μια εγκυμοσύνη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον σύντροφό σου. Εμένα, ο Brad, με βλέπει πολύ sexy αυτή την περίοδο και έτσι νιώθω κι εγώ.» είχε πει όταν ακόμα το πιο διάσημο ζευγάρι ήταν μαζί.

  1. Kim Kardashian (μητέρα της North και του Saint)

kim ka

«Εγκυμοσύνη; Μπορεί να αξίζει κάθε ταλαιπωρία και κάθε πόνος αλλά μέχρι να φτάσεις στη γέννα περνάς πολύ δύσκολα. Δεν ήταν από τις καλές περιόδους της ζωής μου, σε καμία των περιπτώσεων.»

  1. Kate Middleton (μητέρα του George, της Charlotte και του νεογέννητου Luis)

kate midddleton

«Κάποιες φορές ξεχνούσα ότι είμαι έγκυος, κάποιος έπρεπε να μου το θυμίζει.»

Δείτε τι είπαν οι υπόλοιπες celebrity στην gallery που ακολουθεί...

Final promo box 01
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved