Ο Leonardo DiCaprio έκανε την αγορά της χρονιάς: Το νέο του σπίτι είναι απλά, φανταστικό

Γαμπρός με προίκα και οικολογική συνείδηση.

Ο Leonardo DiCaprio έκανε την αγορά της χρονιάς: Το νέο του σπίτι είναι απλά, φανταστικό

Ο Leonardo DiCaprio έκανε την αγορά της χρονιάς. Ο διάσημος ηθοποιός έκανε κίνηση ματ και αγόρασε πρόσφατα, το σπίτι του διάσημου τραγουδιστή Moby. Μάλιστα, για την απόκτηση της έπαυλης, που χρονολογείται από το 1920 και βρίσκεται στο Λος Άντζελες, έδωσε 5 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και ακούγεται υπερβολικό, όμως, το συγκεκριμένο «παλατάκι» τα αξίζει τα δολάρια του. Ανακαινίστηκε από τον Moby, πριν δύο χρόνια, ενώ θεωρείται «οικολογικό οίκημα», αφού ο τραγουδιστής φύτεψε ένα ολόκληρο δάσος στην έκταση του. άλλωστε και ο ίδιος, όπως και ο Leonardo DiCaprio έχει οικολογική συνείδηση και είναι και αυτός σημαντικό μέλος του οικολογικού κινήματος.

Στα της έπαυλης και των χώρων της, όπως διαβάζουμε στα ξένα Μέσα, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, πισίνα, spa, χώρο για τους φιλοξενούμενους και σοφίτα. Αν το σπίτι προορίζεται για προσωπική χρήση ή ο διάσημος ηθοποιός σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει διαφορετικά, δεν το γνωρίζουμε. Πάντως, είναι ακόμη ένα υπέροχο σπίτι, που προστέθηκε στη μεγάλη συλλογή από σπίτια!

photos via www.amlu.com

Διαβάστε επίσης

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της (pics)

Gwen Stefani: Πουλάει την πολυτελή έπαυλη της και... πλούσιος όποιος θα την αγοράσει (pics)

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved