Ούτε που φαντάζεστε γιατί αυτό το μωρό ξετρέλανε το διαδίκτυο (pics)

Έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες με μωράκια τελευταία.

Ούτε που φαντάζεστε γιατί αυτό το μωρό ξετρέλανε το διαδίκτυο (pics)

Άλλα τα ντύνουν ως σούπερ ήρωες, άλλα τα φωτογραφίζουν ενώ κοιμούνται και πάει λέγοντας. Ωστόσο η τελευταία αυτή φωτογράφηση με το μικρούλι του βλέπετε και εσείς στην παραπάνω φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου για έναν απίστευτο λόγο.

Ο μκρός Johnny (έτσι ονομάζεται ο μπόμπιρας) πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του φωτογράφου Traci Lynn και στην κυριολεξία άρχισε να χαμογελά και να ποζάρει ασυναίσθητα, μόλις του έδωσαν στο χέρι ένα μπούτι από τηγανιτό κοτόπουλο. Όπως ανέφερε και ο φωτογράφος, το κοτόπουλο ήταν μια προσθήκη της τελευταίας στιγμή. «Οι γονείς του Johnny, στεκόντουσαν στην άκρη του στούντιο ενώ εγώ ετοίμαζα το σκηνικό. Η μαμά του είχε φέρει κοντά τα αγαπημένα του σνακ και όταν είδα ότι ένα από τα σνακ ήταν το κοτόπουλο είπα στη μητέρα του «Ο Θεέ μου... Δώστε το», είπε ο Traci στο Popsugar, όπου δημοσιεύτηκαν και οι φωτογραφίες.

Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery ο μικρούλης ξετρέλανε το διαδίκτυο με την αξιολάτρευτη φατσούλα του τη στιγμή που τρώει το κοτόπουλο και το μπριοσάκι του.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και είμαστε σίγουρες πώς θα λιώσετε στην κυριολεξία!!!

Διαβάστε επίσης:
Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτές τις τρυφερές φωτό μωρών με κατοικίδια

Ωραιότερες φωτογραφίες με μωρά δεν έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

Μωρά με κορδέλες στα μαλλιά τρελαίνουν το διαδίκτυο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved