Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα & οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα & οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της

Μία εβδομάδα μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στα social media που τη δείχνουν αγκαλιά με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και το μωρό στο καλαθάκι του, τις μαίες της καθώς και τον γυναικολόγο της.

«Σήμερα ο πρίγκηπας μας γίνεται μιας εβδομάδας και νιώθω οτι είναι δύσκολο να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω. Ίσως γιατί είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από που να ξεκινήσω ή επειδή κάποια συναισθήματα και καταστάσεις δεν περιγράφονται με λέξεις όσο κι αν προσπαθήσεις! Το σίγουρο είναι ότι αυτη τη φορά που κρατάω το τρίτο μας μωράκι στην αγκαλιά μου, νιώθω πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη για το ταξίδι ζωής που ξεκινάμε σαν πενταμελής οικογένεια!

Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Βαγγέλη Δεδούλη που όλα αυτά τα χρονιά ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και στα εύκολα! Πάντα ψύχραιμος κι ενθαρρυντικός, τις μαίες μου Νάνσυ και Γιώτα γιατί ήταν πάντα διαθέσιμες και υποστηρικτικές αλλά και όλο το προσωπικό του Μητέρα για την ζεστή και άψογη φιλοξενία.

Ευχαριστώ πολύ όμως και όλους εσάς που χαρήκατε με την χαρά μας και μας το δείξατε με κάθε τρόπο!
#motherof3 #newborn #sohappy».

Αυτό ήταν το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που συνόδευε τις φωτογραφίες της.

Τώρα πια βρίσκεται στο σπίτι με τις κορούλες της και ανυπομονούμε να γυρίσει στην εκπομπή της ώστε να μας ενημερώσει για το πώς είναι η ζωή στο σπίτι με δύο κόρες, ένα νεογέννητο αγόρι.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved