Δημοσίευσε για πρώτη φορά φώτο με φουσκωμένη κοιλιά 4 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της (pic)

Κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, τη γέννηση των διδύμων της και τώρα 4 μήνες μετά δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία που τη δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα, τρελαίνοντας τους θαυμαστές της.

Δημοσίευσε για πρώτη φορά φώτο με φουσκωμένη κοιλιά 4 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων της (pic)

Δεν ήταν έκπληξη για εμάς η φωτογραφία της. Αν και ποτέ δεν την είχαμε δει έγκυο, φανταζόμασταν ότι θα ήταν υπέροχη και λαμπερή.

Και δεν πέσαμε έξω! H διάσημη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό στην 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Δηλαδή, λίγες μόλις εβδομάδες φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της.

«#tbt #37weeks», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, φορώντας μαύρο μπλουζάκι, τζιν παντελόνι και γόβες στιλέτο.

Η Anna Kournikova και ο επί χρόνια σύντροφός της Enrique Inglesias, υποδέχτηκαν τα πρώτα τους παιδιά, τον Nicholas και τη Lucy, στις 16 Δεκεμβρίου 2017 στο Miami.

Το ζευγάρι πάντα κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατάφερε να κρατήσει εξίσου κρυφή ακόμη και την εγκυμοσύνη. Για αυτό το λόγο άλλωστε και δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Kournikova που να τη δείχνουν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2001 και αν και κυκλοφορούν και οι φήμες ότι έχουν ήδη παντρευτεί, (υπάρχουν φωτογραφίες με το μονόπετρο στο χέρι της Kournikova) κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα νέα αυτά.

Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Enrique Iglesias: Η απίθανη φωτογραφία με το μωρό και το τρυφερό μήνυμα

Enrique Iglesias : Η πρώτη δημόσια εξομολόγηση για τα μωρά του (video)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved