Chris Hemsworth: Οι καλύτερες στιγμές με τα παιδιά του μέσα από τρυφερές φωτογραφίες

Ο σταρ είναι ένας… super μπαμπάς!

Chris Hemsworth: Οι καλύτερες στιγμές με τα παιδιά του μέσα από τρυφερές φωτογραφίες

Ο Chris Hemsworth έχει γίνει διάσημος, κυρίως, μέσα από το ρόλο του σούπερ ήρωα Thor. Το κοινό τον λατρεύει και οι γυναίκες, ακόμη περισσότερο. Άλλωστε, το 2014 αναδείχθηκε ως ο πιο «σέξι άνδρας στον κόσμο» και ήταν μία δίκαιη επιλογή. Να τα λέμε και αυτά.

Ωστόσο, ο γοητευτικός ηθοποιός από την Αυστραλία, έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του - κι επίσης ηθοποιό - Elsa Pataky. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2010 και τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους, παντρεύτηκαν. Το 2012 ήρθε στον κόσμο η κόρη του India Rose, ενώ δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκαν οι γιοι τους, Tristan και Sasha.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αυστραλιανή έκδοση του περιοδικού Elle, η Ισπανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στο γάμο της και πώς έχουν καταφέρει και είναι ενωμένοι, αν και παντρεύτηκαν ξαφνικά, ενώ εκείνη είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από το σύζυγό της. Επίσης, εξήρε τον Chris Hemsworth στο ρόλο του ως πατέρα, τονίζοντας πόσο καλός και τρυφερός είναι με τα τρία τους παιδιά. Και πως αν κι έγινε μπαμπάς σε νεαρή ηλικία, έμοιαζε έτοιμος γι’ αυτό το ρόλο, σαν από παλιά.

Άλλωστε μία ματιά στους λογαριασμούς του ζευγαριού στο Instagram, θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές. Δείτε στην παρακάτω photo gallery, κάποιες από τις πιο τρυφερές στιγμές του ηθοποιού με τα τρία του παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Γνωστός ηθοποιός «δαμάζει» τα κύματα έχοντας στην πλάτη του την 5χρονη κόρη του (vid & pics)

Golden Globes: Παρακολουθώντας τον διάσημο μπαμπά τους από το σπίτι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved