Πριγκίπισσα Charlotte: Έγινε 3 χρόνων και θυμόμαστε τις στιγμές της που μας «έκλεψαν» την καρδιά

Πριν τρία χρόνια, στις 2 Μάϊου του 2015 γεννήθηκε η πριγκίπισσα Charlotte

Πριγκίπισσα Charlotte: Έγινε 3 χρόνων και θυμόμαστε τις στιγμές της που μας «έκλεψαν» την καρδιά

Γενέθλια έχει η πριγκίπισσα Charlotte, η μοναχοκόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η νεαρή πριγκίπισσα έχει «κλέψει» την καρδιά των Βρετανών και όχι μόνο και κάθε της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό των γονιών της, κερδίζει τις εντυπώσεις.

prigipissa charlotte 24

Μάλιστα, η πριγκίπισσα Charlotte κατάφερε να «κλέψει» και τη δόξα από το μεγαλύτερο αδελφό της, George, με τα σκέρτσα και το νάζι της. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που λένε ότι αν και 3 χρόνων, έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της ως πριγκίπισσα. Και απόδειξη ήταν η τελευταία της εμφάνιση, έξω από το μαιευτήριο St Anne, όπου γεννήθηκε ο μικρότερος αδελφός της, πρίγκιπας Louis.

prigipissa charlotte 21



Η πριγκίπισσα Charlotte, τότε, είχε χαιρετήσει με χάρη τους δημοσιογράφους που είχαν στηθεί έξω από το μαιευτήριο, ανταποκρινόμενη πλήρως στα καθήκοντά της ως πριγκίπισσα. Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα George, που είναι πιο ντροπαλός, ειδικά μπροστά στις κάμερες.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, τις καλύτερες στιγμές της πριγκίπισσας Charlotte από τη μέρα της γέννησης της, μέχρι σήμερα που κλείνει τα 3 της χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε τι λατρεύει να κάνει η Charlotte και τρέλανε το διαδίκτυο (pics)

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι ολόιδια με τη βασίλισσα Ελισάβετ και υπάρχουν αποδείξεις (pics)

Η ζωή της πριγκίπισσας Charlotte μέσα από 50 φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved