Για αυτούς τους λόγους χρειάζεσαι μια μαμά φίλη (pics)

Όσο μεγαλώνεις και κάνεις δικά σου παιδιά, ξεκινάς να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που δεν μπορούσες να κατανοήσεις προηγουμένως.

Για αυτούς τους λόγους χρειάζεσαι μια μαμά φίλη (pics)

Για παράδειγμα, τον λόγο που χρειάζονται οι μαμάδες να έχουν φίλες που να έχουν κάνει ήδη παιδιά. Διότι, οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και οι παλιοί σου φίλοι δεν μπορούν να «ακολουθήσουν» αυτή τη φάση της ζωής σου. Παρακάτω λοιπόν, η Ellice Vargas εξηγεί στο Life as Mama, τους έξι βασικούς λόγους που χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον μια μαμά φίλη.

Σε καταλαβαίνουν απόλυτα

Όσο εσύ ζητάς συγνώμη για την ακαταστασία του σπιτιού σου, εκείνες καταλαβαίνουν απόλυτα, διότι εάν δεν το έχουν ήδη περάσει, το περνούν τώρα. Όπως καταλαβαίνουν και τους λόγους για τους οποίους έχεις αργήσει στο ραντεβού σας, αφού το τρίχρονο αγοράκι σου δεν ήθελε να βάλει το παντελόνι του.

Έχουν την κατάλληλη συμβουλή

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ανοιχτή στο να δέχεσαι συμβουλές από μαμάδες που έχουν περάσει από το στάδιο στο οποίο βρίσκεσαι τώρα. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν, ακόμη και εάν τους στείλεις μήνυμα στη μία το πρωί. Γιατί θα είναι ξύπνιες με τα δικά τους μωρά.

Σε υποστηρίζουν

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το περιεχόμενο της πρότασής σου, οι μαμάδες είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να βρεις τη λύση. Για να σε υποστηρίξουν σε ό,τι χρειαστείς. Ακόμη και εάν αυτό σημαίνει πως θέλεις απλώς κάποιον να μιλήσεις μετά από μια δύσκολη μέρα.

Δείτε μερικούς ακόμη λόγους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved