«May the force be with you…»: Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα Star Wars

Τα αγόρια έχουν τρελαθεί στην κυριολεξία με το Star Wars.

«May the force be with you…»: Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα Star Wars

Ποιος περίμενε ότι το Star Wars (γνωστό στην Ελλάδα και ως Ο Πόλεμος των Άστρων) και που η πρώτη ταινία με τον ομώνυμο τίτλο προβλήθηκε στις 25 Μαΐου του 1977 θα γινόταν θέμα για πάρτι το 2018.

Ο Τζορτζ Λούκας δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας, με ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, φιγούρες και άλλα προϊόντα, που αποτελούν το σύμπαν του Star Wars.

Αν λοιπόν τα αγόρια σας ανήκουν στην κατηγορία των παιδιών που ο κόσμος τους περιστρέφετε γύρω από τα φωτόσπαθα, τον Νταρθ Βέιντερ, τον Νταρθ Σίντιους, τον Λουκ Σκάιγουώκερ και άλλους γνωστούς χαρακτήρες της ταινίας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις ιδέες που βρήκαμε για όλες εσάς στο Instagram.

Πριν από εσάς, τον πανικό και το άγχος της διοργάνωσης για ένα πάρτι Star Wars, το έζησαν άλλες μαμάδες που δημοσίευσαν τις δικές τους ιδέες στα social media χρησιμοποιώντας το hastag #starwarsbirtdayparty.

Παρακάτω θα δείτε ιδέες για να διακοσμήσετε τον μπουφέ σας, ιδέες για να φτιάξετε την τούρτα σας, ιδέες για δωράκια που μπορείτε να κάνετε στα καλεσμένα παιδάκια σας καθώς και ιδέες για cup cakes, cake pops και μπισκότα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί και εμπνευστείτε.

Δείτε επίσης:

Παιδικό πάρτι γενεθλίων Μακουίν - Υπέροχες ιδέες για να εντυπωσιάσετε (pics)

Ήρωες με πιτζάμες: Super ιδέες για πάρτι γενεθλίων με θέμα τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

Τούρτες γενεθλίων και ιδέες διακόσμησης με θέμα το ποδόσφαιροΤούρτες γενεθλίων και ιδέες διακόσμησης με θέμα το ποδόσφαιρο

5+2 ιδέες για παιδικό πάρτι γενεθλίων αποκλειστικά για αγόρια! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved