Ένα μοναδικό τατουάζ για τις μαμάδες με παιδιά με σύνδρομο Down

Ένα απλό design με πολύ νόημα κρύβεται κάτω από το σύμβολο που ενοποιεί τις μαμάδες των παιδιών που έχουν σύνδρομο Down, συμβολίζοντας και τη δύναμή τους ως άτομα αλλά και το κοινό χαρακτηριστικό τους με τους υπόλοιπους γονείς.

Ένα μοναδικό τατουάζ για τις μαμάδες με παιδιά με σύνδρομο Down

Τον Οκτώβριο, η Mica May συναντήθηκε με διάφορες μαμάδες που κάποιο από τα παιδιά τους έπασχαν από σύνδρομο Down. Παρόλο που η May είχε ήδη γνωρίσει τις Heather Avis, Liz Plachta, και Lisa Eicher στο διαδίκτυο, αυτή ήταν η πρώτη φορά που πέρασαν χρόνο μαζί από κοντά. Η σύνδεσή τους έγινε αμέσως.

Όταν ο γιος της May, Jackson, (ο οποίος είναι τώρα οκτώ ετών) γεννήθηκε με σύνδρομο Down, ήταν μια έκπληξη για την οικογένεια. Η May γράφει για τη ζωή του Jackson στο Instagram με το hashtag #letterstojax.

TATOYAZ GIA MAMADES ME SYNDROMO DOWN 15

Στη συνάντησή της με τις άλλες μαμάδες, η May πρότεινε να κάνουν ίδια tattoos για να δείξουν πως είναι όλες μαζί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Έτσι, πρότεινε να κάνουν κάτι πραγματικά ιδιαίτερο. Μοιράστηκε λοιπόν, μαζί τους, ένα όνειρο που είχε για πολύ καιρό με τρία μαύρα βέλη. Στο όνειρο αυτό, ξυπνάει τα τρία βέλη στο σώμα της.

Η May και οι φίλες της, συμφώνησαν πως αυτό θα ήταν το ιδανικό σχέδιο για το τατουάζ της αφού συμβολίζει τα τρία 21α χρωμοσώματα του συνδρόμου Down. Τα βέλη, όπως εξήγησε η ίδια, πηγαίνουν προς τα πάνω και μπροστά. Κάπως έτσι, μαμάδες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες τα τατουάζ τους με το hashtag #theluckyfewtattoo.

Η φράση «The Lucky Few» ξεκίνησε από τη φίλη της May, την Avis, γιατί είναι πραγματικά λίγοι οι άνθρωποι που έχουν στην οικογένειά τους παιδιά με σύνδρομο Down.

Δείτε τατουάζ μαμάδων που έχουν παιδιά με σύνδρομο Down στην παρακάτω gallery

Πηγή: today.com

Διαβάστε επίσης:

Γονείς με τατουάζ φωτογραφίζονται με τα μωρά τους - Οι φωτογραφίες μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό

Υπέροχες ιδέες τατουάζ για μαμάδες και κόρες

Μοναδικά τατουάζ για το μητρικό θηλασμό

Έχετε προσέξει ποτέ αυτό το τατουάζ σε κάποιες μαμάδες; Αν ναι, μάθετε τη σημασία του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved