Αυτές είναι οι υπέροχες φωτογραφίες του 10 μηνών Jasper μαζί με τον 7 ετών σκύλο του (pics)

Ο σκύλος που διασώθηκε από την οικογένεια του Jasper έχει γίνει πλέον ο καλύτερος φίλος του μικρούλη.

Αυτές είναι οι υπέροχες φωτογραφίες του 10 μηνών Jasper μαζί με τον 7 ετών σκύλο του (pics)

Μπορεί οι φωτογραφίες να μη σημαίνουν τίποτε για όλους εμάς, όμως κρύβουν μια συγκινητική ιστορία από πίσω τους και το ταξίδι που έκανε ο Zoey για να υπάρχει μέσα σε αυτές.

Σύμφωνα με τη φωτογράφο (και ιδιοκτήτρια του σκύλου) Grace Chon, ο Zoey γεννήθηκε μπροστά από ένα κατάστημα στην Taiwan και κυριολεκτικά έχασε την οικογένειά του, όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πολύ απλά άνοιξε το λάστιχο διώχνοντας τον ίδιο και τα αδέρφια του στο δρόμο.

Ένα κορίτσι που πήγαινε στο σχολείο εκείνη την ώρα και που είδε το σκηνικό άρπαξε τα κουτάβια και τα πήρε στο σπίτι της. Η μητέρα των κουταβιών την ακολούθησε. Η οικογένεια του κοριτσιού έδωσε τα κουτάβια σε μια ομάδα διάσωσης και ο Zoey υιοθετήθηκε από τη Chon στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε αυτές τις φωτογραφίες ο μικρός Jasper και ο φιλαράκος του Zoey, ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό της μαμάς τους με ίδια σκουφιά και ρούχα. «Πάντα έντυνα τα κατοικίδιά μου με αστεία ρούχα, έτσι όταν απέκτησα το πρώτο μου παιδί, άρχισα να συλλέγω ίδια καπέλα για τις φωτογραφίες μου!».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στον λογαριασμό της στο Tumblr.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved