«Μικρό μου πόνυ» παιδικό πάρτι γενεθλίων: Υπέροχες ιδέες για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι

Οι παιδικές σειρές κάνουν θραύση στα παιδιά και για αυτό όταν έρχεται η στιγμή των γενεθλίων τους, ζητούν το πάρτι τους να έχει σχέση με τον αγαπημένο ήρωα που έχουν εκείνη την περίοδο.

«Μικρό μου πόνυ» παιδικό πάρτι γενεθλίων: Υπέροχες ιδέες για να διοργανώσετε το τέλειο πάρτι

Είπαμε τα παιδιά, χρόνο με τον χρόνο θα έχουν έναν διαφορετικό αγαπημένο ήρωα και για αυτό το λόγο το πάρτι τους θέλουν να έχει να κάνει με αυτόν. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ιδέες για να οργανώσετε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι με θέμα την παιδική σειρά «Μικρό μου Πόνυ».

Η Τουάιλαϊτ Σπαρκλ, η Ράριτι, η Φλάτερσάι, η Πίνκι Πάι, η Ρέινμποου Ντας, η Πρίνσες Λούνα, η Απλτζακ και η πριγκίπισσα Σελέστια είναι τα πόνυ που έχουν τιμητική τους και όλα θα περιστρέφονται γύρω από αυτές.

Εμείς ψάξαμε στο Instagram και με τη βοήθεια του hastag #mylittleponyparty, βρήκαμε υπέροχες ιδέες γενεθλίων με θέμα τα διάσημα αυτά πόνυ, έτσι όπως τις δημοσίευσαν άλλες μαμάδες στο διαδίκτυο.

Τούρτα γενεθλίων

Ζητήστε από τα παιδιά σας να σας πουν, πώς ακριβώς θέλουν να είναι η τούρτα τους. Τη θέλουν διπλή; Τριπλή; Με ζαχαρόπαστα; Χωρίς ζαχαρόπαστα; Με βουτυρόκρεμα; Σαντιγί; Αφού σας πει πως ακριβώς τη θέλει δεν έχετε παρά να τη φτιάξετε (ειδικά αν πιάνουν τα χεράκια σας) ή να την παραγγείλετε. Να θυμάστε, αν το παιδί σας θέλει τούρτα με ζαχαρόπαστα, κάντε μια μικρή έρευνα. Μπορείτε να βρείτε υπέροχες τούρτες και μάλιστα διώροφες με κόστος 60-70 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ.

Διακόσμηση γενεθλίων

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε όλα εκείνα που θα χρειαστείτε. Πώς θα διακοσμήσετε το χώρο σας... Με μπαλόνια, κορδέλες, σημαιάκια; Ό,τι και αν έχετε στο μυαλό σας ( ή δεν έχετε) μπορείτε να βρείτε υπέροχες ιδέες στην παρακάτω gallery.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και είμαστε βέβαιες ότι θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να οργανώσετε και εσείς το τέλειο παιδικό πάρτι για το μικρό σας αγγελούδι.

Δείτε επίσης:
«Μαλλιά κουβάρια» ή αλλιώς πάρτι Ραπουνζέλ: Ιδέες για να οργανώσετε το πάρτι που ζητά η κόρη σας

Ψάχνετε θέμα για τα γενέθλια του παιδιού σας; Ιδού τα πιο δημοφιλή του διαδικτύου

Τριάντα ιδέες για να οργανώσετε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας

Παιδικό πάρτι γενεθλίων Μακουίν - Υπέροχες ιδέες για να εντυπωσιάσετε (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved