Η ζωή με δύο παιδιά μετά την απώλεια της μαμάς, μέσα από σκίτσα που θα σας ραγίσουν την καρδιά

Τα πιο συγκινητικά σκίτσα, που έχουμε δει!

Η ζωή με δύο παιδιά μετά την απώλεια της μαμάς, μέσα από σκίτσα που θα σας ραγίσουν την καρδιά

Ο Gary Andrews είναι πρώην εικονογράφος της Disney και πατέρας δύο παιδιών, τα οποία μεγαλώνει μόνος, μετά την απώλεια της συζύγου του. Όλα έγιναν ξαφνικά. Η σύζυγός του, Joy αρρώστησε ενώ εκείνος έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Στην αρχή πίστευαν ότι επρόκειτο για μία απλή αρρώστια, όμως, εκείνη «έφυγε», ξαφνικά με τα δυσάρεστα νέα, να βρίσκουν τον σύζυγό της στο δρόμο της επιστροφής.

Η απώλεια τον συνέτριψε, όμως, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να σταθεί δυνατός δίπλα στα παιδιά του, αλλά και να διοχετεύσει κάπου όλο αυτόν τον πόνο, που ένιωθε. Έτσι, αποφάσισε να γράψει ένα ημερολόγιο και μέσα σε αυτό να γράφει την καθημερινότητά του με τα παιδιά., να γράφει τις καλές και τις κακές στιγμές, τον πόνο που ένιωθε για την απώλεια, αλλά και τη χαρά που του έδιναν τα δύο τους παιδιά. Ήταν επίσης, κι ένας τρόπος να επικοινωνεί έτσι με τη σύζυγό του, η οποία για 19 ολόκληρα χρόνια, υπήρξε το άλλο του μισό, η αδελφή ψυχή. Κι επειδή υπήρξε εικονογράφος στην Disney, έδωσε εικόνα σε όλα αυτά τα συναισθήματα και τις στιγμές.

Το αποτέλεσμα; Ο, τι πιο συγκινητικό έχουμε δει. Μπορείτε να το δείτε κι εσείς στην παρακάτω photo gallery. Η δύναμη της εικόνας μέσα από τα σκίτσα, είναι καμιά φορά, μεγαλύτερη και από την εικόνα!

Πηγή: www.boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

«Τι αλλάζει μέσα σου όταν χάνεις τη μητέρα σου, νέα» - Το διδακτικό γράμμα μίας φοιτήτριας

«Μαμά»: Όταν δεν λέμε πια αυτή τη λέξη…

Η απώλεια της Μάνας: 8 μαθήματα ζωής που πήρα όταν έχασα τη μαμά μου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved