Αυτή η μέλλουσα μαμά έκανε το πιο πρωτότυπο μανικιούρ για να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της

Ένα μανικιούρ διαφορετικό από τα άλλα!

Αυτή η μέλλουσα μαμά έκανε το πιο πρωτότυπο μανικιούρ για να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της

Με ένα ιδιαίτερο μανικιούρ θέλησε να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της η Stacey Donaldson. Η μέλλουσα μανούλα πήγε σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς στη Μ. Βρετανία και ζήτησε από τις κοπέλες να της φτιάξουν τα νύχια. Κι εκείνες με μεγάλη έκπληξη την άκουσαν να τους ζητά ως σχέδιο τον υπέρηχο από το μωρό της!

Μάλιστα, τον είχε φέρει μαζί της. Και ναι, η nail artist Sarah Clarke, όχι μόνο δεν απέρριψε την πρόταση ως δύσκολη να γίνει, αλλά έβαλε όλη της Τέχνη και το αποτέλεσμα, ήταν απλά μαγικό!

nyxia egkymosini

Η Sarah Clarke ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τα νύχια με τον υπέρηχο κι έγινε ο απόλυτος χαμός. Μέσα σε λίγο χρόνο έκανε περισσότερες από 45 χιλιάδες κοινοποιήσεις, ενώ μέλλουσες μανούλες ρωτούσαν πώς μπορούν να φτιάξουν κι εκείνες το ίδιο σχέδιο, θέλοντας κι εκείνες με τη σειρά τους να τιμήσουν την πιο γλυκιά περίοδο για μία γυναίκα.

Βέβαια, δεν είναι το μόνο πρωτότυπο ή το μοναδικό σχέδιο που έχει ως θέμα την εγκυμοσύνη. Αν είστε μέλλουσες μανούλες, δείτε στην παρακάτω photo gallery, περισσότερες ιδές για μανικιούρ, εμπνευσμένες από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Κι αν θέλετε περισσότερες, μπορείτε να βρείτε στο Instagram, στο hashtag #pregnancynails.

Η φωτογραφία του θέματος με το σχέδιο με τον υπέρηχο, είναι από την προσωπική σελίδα, στο Facebook της Sarah Clarke.

Διαβάστε επίσης

Μανικιούρ και πεντικιούρ στην εγκυμοσύνη: Είναι ασφαλές το τζελ και το ημιμόνιμο; (vid)

Απίθανες ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ

Ανθισμένα δάχτυλα! 20 ιδέες για τέλεια ανοιξιάτικα μανικιούρ για μανούλες και όχι μόνο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved