Rita Wilson - Tom Hanks: 30 χρόνια ευτυχισμένου γάμου μέσα από 30 απίθανες φωτογραφίες

Το ζευγάρι συμπλήρωσε 30 χρόνια γάμου!

Rita Wilson - Tom Hanks: 30 χρόνια ευτυχισμένου γάμου μέσα από 30 απίθανες φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι στο Χόλιγουντ δεν το συναντάς εύκολα. Ένα ζευγάρι, δηλαδή, να αντέξει τόσα πολλά χρόνια μαζί και να συνεχίζει ενωμένο, αγαπημένο κι ερωτευμένο, όπως τον πρώτο καιρό. Και μάλιστα, να μην έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια δικαιώματα και αφορμές για να ασχολείται αρνητικά ο Τύπος μαζί τους.

Στην κατηγορία αυτή, σίγουρα ανήκουν η Rita Wilson και ο Tom Hanks, οι οποίοι τη Δευτέρα (30/4) συμπλήρωσαν 30 χρόνια γάμου! Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80 κι από τον πρώτο καιρό ένιωσαν ότι η σχέση τους είναι καρμική. Παντρεύτηκαν το 1988 κι έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 27χρονο Chet και τον 22χρονο Truman. Μάλιστα, πριν δύο χρόνια ο μεγαλύτερος γιος τους, τους χάρισε μία εγγονή. Ο Tom Hanks από τον μεγαλύτερο γιο του, από τον πρώτο του γάμο, έχει άλλες δύο εγγονές. Το ζευγάρι, το απόγευμα της Δευτέρας, με αφορμή την επέτειο, ανέβασαν ένα κολάζ φωτογραφιών από το γάμο τους και μία σημερινή. Και τα likes με τις ευχές έπεσαν... βροχή!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery 30 απίθανες πρόσφατες και παλαιές φωτογραφίες του ζευγαριού! Όσα είναι, δηλαδή, και τα χρόνια του ευτυχισμένου έγγαμου βίου τους!

Διαβάστε επίσης

Τα ερωτευμένα και αφοσιωμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ (pics)

Το ορθόδοξο Πάσχα του Tom Hanks (pics)

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά» είπε διάσημος ηθοποιός για την επί 28 χρόνια σύζυγό του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved