Αυτή η γυναίκα μεταμορφώνει τα πουκάμισα του συζύγου της σε μοντέρνα οutfits για τις κόρες της

Δεν θα πιστεύετε ότι τα ρούχα αυτά είναι από αντρικά πουκάμισα!

Αυτή η  γυναίκα μεταμορφώνει τα πουκάμισα του συζύγου της σε μοντέρνα οutfits για τις κόρες της

Η Stephanie Miller, μετατρέπει τα παλιά πουκάμισα του συζύγου της σε ρούχα για τις κόρες της και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγός της έφερε στο σπίτι μια ραπτομηχανή. Εχοντας γεννήσει το τέταρτο παιδί της και υποφέροντας από επιλόχεια κατάθλιψη, η ενασχόληση με το ράψιμο την βοήθησε να ξαναβρεί την δημιουργική της πλευρά.

Αφού έμαθε να ράβει υφασμάτινα ζωάκια, άρχισε να παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια στο YouTube για το πώς να φτιάχνει φορέματα. Όταν ο σύζυγός της, έκανε μια εκκαθάριση στα παλιά του πουκάμισα, εκείνη τα κράτησε και άρχισε να πειραματίζεται ράβοντας αρχικά πρόχειρα φουστάνια. Σιγά σιγά, και ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκε αρκετές ακόμα ιδέες και αποφάσισε να τις υλοποιήσει.

Τις …δημιουργίες της άρχισαν να φορούν οι κόρες της αλλά και η ίδια. Οι μικρές ξετρελάθηκαν και η Stephanie Miller, δεν προλάβαινε να τις ράβει νέα ρούχα.
Ευτυχώς για τον σύζυγό της (και τα αγαπημένα του πουκάμισα), οι φίλοι και οι γείτονες άρχισαν να δωρίζουν τα ρούχα τους και άλλα υφάσματα στη Stephanie, κι έτσι είχε αρκετό υλικό με το οποίο μπορούσε να δουλέψει.

Δείτε τις εκπληκτικές δημιουργίες της στην photo gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Πώς είναι να έχεις παιδιά; Την απάντηση δίνει μια μαμά μέσα από τα σκίτσα της (pics)
Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να πείτε ποτέ στα παιδιά σας
Εξομολόγηση μιας κουρασμένης και αγχωμένης μαμάς

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved