Ελλη Κοκκίνου: Τα γενέθλια του γιου της Αλέξανδρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο μικρός Αλέξανδρος έγινε 5 χρονών και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι στον παιδικό σταθμό της μαμάς του, Happy Faces.

Ελλη Κοκκίνου: Τα γενέθλια του γιου της Αλέξανδρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο Happy Faces, που κλείνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Αλέξανδρου, η Ελλη Κοκκίνου, ο οποίος έκλεισε τα 5. Το πάρτι ξεκίνησε στις 17.30 και ήταν όλοι τους εκεί.
Η μαμά Ελλη, υποδέχθηκε τους καλεσμένους με κάζουαλ ντύσιμο! Aπό το πάρτι δε θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη αδυναμία του Αλέξανδρου, η γιαγιά Μαίρη, μητέρα της Ελλης.
Στο πάρτι που κράτησε μέχρι το βράδυ, έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα με την 19 μηνών Ηλέκτρα η οποία είναι πανομοιότυπη με τον πατέρα της Γιώργο Λύρα , η Φαίη Σκορδά με τον μικρό Γιάννη που πριν λίγο καιρό έγινε 2 χρονών, η Σίσσυ Χρηστίδου που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της μαζί με τον 4χρονο Φίλιππο, η Μαρία Κορινθίου με την μικρή Ισμήνη, η Ολγα Λαφαζάνη με την κόρη της Αλεξάνδρα, η Μαριέττα Χρουσαλά με την 7 μηνών Μάργκω, η οποία θα βαπτιστεί στις 15 Ιουνίου στην Αθήνα, η Δέσποινα Καμπούρη με την 1,5 έτους Ελενα, οι νονοί του μικρού Αλέξανδρου, Τζένη Μπότση και Παύλος Σταματόπουλος, ο Μάνος Μαγιάτης, η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή και η Ελένη Οικονόμου και πολλοί ακόμα συγγενείς και φίλοι του μικρού Αλέξανδρου. Την τούρτα, με θέμα Angry Birds, την έφτιαξε η Μάνια Ντέλου. Τους μικρούς προσκεκλημένους, απασχόλησαν δημιουργικά δύο απίστευτες ανιματέρ!
Το mothersblog.gr με τη σειρά του, εύχεται στον Αλέξανδρο Χρόνια πολλά και καλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved