Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία με τον γιο της Νικήτα και το μήνυμά της για τις εξετάσεις (pic)

Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Νικήτας, μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος.

Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία με τον γιο της Νικήτα και το μήνυμά της για τις εξετάσεις (pic)

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε χθες αργά το βράδυ μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της Νικήτα. Αν δεν γνωρίζαμε τον γιο της και δεν είχε γράψει το τρυφερό της σχόλιο, σίγουρα θα πιστεύαμε ότι πρόκειται για κάποιο νέο φλερτ.

Στη φωτογραφία η Μαρία Μπακοδήμου, βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού στη μηχανή που οδηγεί ο γιος της Νικήτας Αργυρόπουλος. «Καλη επιτυχία Νικητα μου απο αύριο. Σε αγαπάω κι οπως βλέπεις σε εμπιστεύομαι #family #exams #examsmood #newlife», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία θέλοντας να δείξει το πόσο εμπιστεύεται τον γιο της όχι μόνο στις αποφάσεις του για το μέλλον (όπως βλέπετε το διάβασμα και η εξεταστική περίοδος αρχίζουν σιγά-σιγά καθώς οι πανελλήνιες αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα) αλλά και στη... μηχανή.

Η Μαρία Μπακοδήμου πάντα προστάτευε τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την πρώτη στιγμή που έγινε μητέρα μέχρι και τα τελευταία χρόνια, δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γιους της στα social, προστατεύοντάς τους με αυτό τον τρόπο από τα Μέσα. Τώρα πια όμως, τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει αρκετά και η ίδια μπορεί με περηφάνια να ποζάρει δίπλα τους και να καμαρώνει και όχι άδικα.

Δείτε την φωτογραφία στην παρακάτω gallery και μερικές ακόμη έτσι όπως τις δημοσίευσε ο Νικήτας στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης:
Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Power of love»

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε τη φωτογραφία με τους γιους της και τον πρώην σύζυγο της που δημοσίευσε

Μαρία Μπακοδήμου: Ευχήθηκε στο γιο της με μια φωτογραφία του όταν ήταν μικρός

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved