Πρίγκιπας William-Meghan Markle: Η άψογη σχέση τους μέσα από 8 φωτογραφίες

Είναι ήδη οικογένεια και σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση, το αποδεικνύουν.

Πρίγκιπας William-Meghan Markle: Η άψογη σχέση τους μέσα από 8 φωτογραφίες

Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση ότι ο πρίγκιπας William θα είναι ο κουμπάρος στο γάμο του πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle. Βέβαια, για το Παλάτι, αλλά και όσους βρίσκονται κοντά στη βασιλική οικογένεια, δεν ήταν έκπληξη. Οι δύο πρίγκιπες είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους και δεμένοι ως αδέλφια. Μάλιστα, κάνουν και παρέα, ενώ φαίνεται ότι ο θάνατος της μητέρας τους, Diana όταν εκείνοι βρίσκονταν στην τρυφερή ηλικία, τους ένωσε περισσότερο.

Ο πρίγκιπας Harry ήταν κι ένας από τους κουμπάρους στο γάμο του αδελφού του, με την Kate Middleton. Ωστόσο, ο πρίγκιπας William έχει πολύ καλές σχέσεις και με τη μέλλουσα κουμπάρα του, Meghan Markle. Και σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση δείχνουν ότι είναι ήδη οικογένεια και δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τον γάμο, για να νιώσουν έτσι. Εξάλλου, ο μεγάλος αδελφός από την αρχή ενέκρινε την επιλογή του πρίγκιπα Harry και χάρηκε ιδιαίτερα με τα νέα του γάμου.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery φορές που φαίνεται η άψογη σχέση του πρίγκιπα William με τη μέλλουσα νύφη και κουμπάρα του!

Διαβάστε επίσης

Meghan Markle: Βαφτίστηκε σε μυστική τελετή

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα καλέσουν 2640 «κοινούς θνητούς» στον γάμο τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved