Πρώτη φορά μπαμπάς: Το πριν και το μετά, μέσα από φωτογραφίες που τα λένε όλα

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Πρώτη φορά μπαμπάς: Το πριν και το μετά, μέσα από φωτογραφίες που τα λένε όλα

Το να γίνεις γονιός είναι η σημαντικότερη αλλαγή στη ζωή σου. αλλάζει ο τρόπος ζωής σου, η σκέψη σου, οι υποχρεώσεις και τα θέλω σου. Το παιδί είναι το σημείο αναφοράς σου και η πρώτη και τελευταία σκέψη σου.

Η ξεγνοιασιά, η χαλαρότητα, ο αυθορμητισμός όταν γίνεσαι γονιός αλλάζουν. Υπάρχουν στη ζωή σου, αλλά όχι στο ίδιο βαθμό, πριν αποκτήσεις παιδί. Και τις αλλαγές αυτές, θέλησε να αποτυπώσει μέσα από τις φωτογραφίες ο Tom Oldham. Και μάλιστα, να τις δείξει από την πλευρά του άνδρα.

Ο Βρετανός φωτογράφος επέλεξε την πιο δυνατή στιγμή, που βιώνει ένας άνδρας, αυτή που γίνεται πατέρας! Πέρασε 72 ώρες σε αίθουσες τοκετού, απαθανατίζοντας με το φακό του άνδρες λίγο πριν γεννηθεί το παιδί του και μόλις το παίρνουν για πρώτη φορά αγκαλιά. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, κάποιες από τις φωτογραφίες του Tom Oldman. Ειλικρινά, από τις καλύτερες που έχουμε δει, διότι έχουν να κάνουν με το συναίσθημα που ξεχειλίζει από το βλέμμα των ανδρών αυτών.

Πηγή: Boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

Δέκα υπέροχες φωτογραφίες μπαμπάδων στο δωμάτιο τοκετού

Οι διαφορές ανάμεσα σε μαμά και μπαμπά μέσα από αστείες φωτό θα σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια

Σαράντα πέντε φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη μοναδική σχέση παιδιού και μπαμπά (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved