Η Charlize Theron και άλλοι ηθοποιοί που άλλαξαν δραματικά την εμφάνισή τους για ένα ρόλο

Η Τέχνη θέλει θυσίες, αλλά τόσο μεγάλες;

Η Charlize Theron και άλλοι ηθοποιοί που άλλαξαν δραματικά την εμφάνισή τους για ένα ρόλο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Charlize Theron προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψή της, ότι για το ρόλο μίας νέας μαμάς, στην τελευταία της ταινία, πήρε 22 κιλά! Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός δε δίστασε να παραδεχτεί ότι προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου (υποδύεται μία 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, που μόλις είχε γεννήσει), πήρε μέσα σε διάστημα τριών μηνών, 22 κιλά, διαλύοντας, όμως, τη σωματική και ψυχική της ισορροπία.

ithopoioi allagi emfnisi gia rolo 16



Προκειμένου να πάρει τα κιλά, η ηθοποιός ακολούθησε διατροφή πλούσια σε λιπαρά, έτρωγε συγκεκριμένες ώρες κυρίως επεξεργασμένα τρόφιμα, ενώ το πρόγραμμα και ο χρόνος πίεζαν, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχική της υγεία και να πάθει κατάθλιψη. Αν και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που πήρε βάρος για τις ανάγκες ενός ρόλου (είχε συμβεί το ίδιο και στην ταινία Monster, που της χάρισε και το Όσκαρ), τώρα τα πράγματα ήταν δύσκολα, αφού τότε ήταν 28 χρόνων, ενώ σήμερα στα 43 της είναι πιο δύσκολα λόγω μεταβολισμού να χάσει τα κιλά.

ithopoioi allagi emfnisi gia rolo 10



Ωστόσο, η Charlize Theron δεν είναι η μόνη ηθοποιός, που προχώρησε σε μία extreme αλλαγή στο σωματικό της βάρος, για τις ανάγκες ενός ρόλου. Πολλοί σταρ του Χόλιγουντ, είτε έχασαν, είτε πήραν κιλά για έναν ρόλο, θέτοντας σε κάποιες περιπτώσεις, σε κίνδυνο την υγεία τους, αφού η αλλαγή ήταν απότομη και ακραία.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, ποιοι ηθοποιοί «θυσίασαν» το βάρος τους, στο βωμό της Τέχνης!

Διαβάστε επίσης

Η Charlize Theron κυκλοφορεί χωρίς μέικ απ ενώ συγκλονίζει ως μητέρα στη νέα ταινία (pics+τρέιλερ)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved