Ωραιότερες φωτογραφίες με μωρά δεν έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

Σίγουρα οι φωτογραφίες με τα μωράκια θα σας φτιάξουν τη μέρα!

Ωραιότερες φωτογραφίες με μωρά δεν έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

Η Gabriele Dabasinskaite, όταν ήταν 7 ετών, ανακάλυψε της γραφικές τέχνες. Ήταν κάτι που λάτρεψε αμέσως. Το πάθος για τις φωτογραφίες ήρθε πολύ αργότερα. Για την ακρίβεια όταν τα παιδιά της γεννήθηκαν. Έκτοτε η φωτογράφηση έγινε η ζωή της. Οι φωτογραφίες με νεογέννητα είναι κάτι που της αρέσει περισσότερο από όλα. Τα μωρά είναι αθώα, αγνά και αντικατοπτρίζουν όλα εκείνα που θέλει να βγάλει μέσα από τις φωτογραφίες της.

Η ίδια νιώθει, ευγνώμων που της δίνεται η ευκαιρία να δουλεύει με αυτά τα μικρά μωρά (μοντέλα).

Η Gabriele προσέχει πάρα πολύ τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίες της. Δεν θέλει να αναστατώνει τα μωρά και έτσι πριν από κάθε φωτογράφηση δημιουργεί ένα οικείο και ζεστό περιβάλλον για τα μωράκια που θα φωτογραφήσει. Στις περισσότερες φωτογραφίες της, δημιουργεί γύρω από τα μωρά το σύμβολο «μαντάλα».

Η κυριολεκτική έννοια της λέξης μάνταλα σημαίνει "κύκλος", αλλά στην ανατολική θρησκευτική παράδοση έχει καθιερωθεί ως όρος που υποδηλώνει κυκλικές ιερές εικόνες, ζωγραφισμένες ή χαραγμένες στην άμμο, που χρησιμοποιούνται ως μέσα διαλογισμού ή ως προστατευτικά σύμβολα.

Για την ίδια τη φωτογράφο τα σύμβολα μαντάλα που δημιουργεί γύρω από τα μωράκια, αντιπροσωπεύουν το φως, την αρμονία, την αγάπη, την ελπίδα, τον κύκλο της ζωής, τη χαρά, την οικογενειακή ευτυχία και την οικογενειακή ολοκλήρωση.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η ίδια στην παρακάτω gallery.

πηγή φωτογραφιών: JustGaba Photography

Διαβάστε επίσης:
Φωτογραφίες με μωράκια που κοιμούνται. Ό,τι πιο όμορφο και γλυκό έχετε δει σήμερα!

«Όταν τα μωράκια χασμουριούνται» - Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ

Μωράκια φωτογραφίζονται ως ήρωες του Πίτερ Παν και τρελαίνουν το διαδίκτυο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved